|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Arkadaşlar, ismail çakır abimiz küçük bir motor kazası geçirmiş durumunu merak ediyorum, haber alanların bizleri bilgilendirmesiniz rica ediyorum. İsmail abiyede gelmiş geçmiş olsun diyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ismail Abi gecmis olsun....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmiş olsun İsmail abi.Haberi olan varsa ve paylaşırsa ben de sevinirim.
Motorlardan bir kez daha soğudum.En iyisi ya araba ya bisiklet... Saygı ve sevgiler...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili adnan, cumhur ve yunuscan.,ilgininize ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.motorsikletle giderken önüme çıkan bisiklete çarpmamak için yıkılmışım.şu anda evde istirahatteyim. sol kaburgalarımda ezilme var onun ağrıları devam ediyor. 5-10 güne kadar inşallah birşeyim kalmaz..
allah cümlemizi böyle kazalardan korusun.. teşekkürler...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abicigim gecmis olsun ....
Allah dan acil sifalar diliyorum .... selamlar
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi geçmiş olsun; Allah acil şifa versin
Sevgimiz enerjimiz seninle sevgi ve ışıkla kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() ismailcim geçmiş olsun bende de motor var abisi 50 nin üstüne çıkmam birde hep sagdan giderim
yavaş giderim geç giderim ama olsun... aman kardeşim dikkatli ol |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ismail çakir Ile Soğandere Anisi | urfettin | ANILAR | 21 | 16-09-2007 08:12 |
İsmail Çakır adına-19Nisan | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 25-04-2007 19:45 |
03 Nisan 2007-Ismail Çakır adına | HALDUN YALIMLI | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-04-2007 15:39 |
İsmail Çakır adına | gokseldbuga | Videolar | 9 | 03-04-2007 09:56 |
30Mart Cuma-Ismail Çakır adına | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-03-2007 10:28 |