|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() oncelıkle herkeze selam bana bır av bayii nasıl acılır neler gerekır bılgısı olan bırılerı varsa yardımederse sevınırım not:bılgı derken ıstanbullu arkadaslar malzeme temın edılebılecek adres falan bılen varsa sevınırım sımdıden tesekkurler.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin değerli dostum..
İmzanı forum kuralları gereği bizim gibi kimlik bilgilerinle doldurursan sana olan hitap şeklimize karar verebiliriz. Öncelikle av bayii açmak mı istiyorsunuz siz yoksa malzeme temin edilebilicek adres mi arıyorsunuz sanırım biraz karışık sormuşsunuz soruyu biraz daha açık yazabilir misiniz ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldiniz katılımcı olmanız dileğiyle..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam ben aranıza yeni katıldım ınsallah buradan bana gereken bilgileri alabilirim ve benim bilgilerimi paylasmaktan mutluluk duyarım.
ben su an edirne kesanda yasıyorum ve kafamda bir av bayii acma fikri var ama nerden ve nasıl baslayacagımı bilmiorum.ilk once gereklı malzememi nerden ve nasıl temin edebilirim simdidedn tesekkurler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bilgisi olan önersin ! | ADNAN | Kamışlarla İlgili Herşey | 22 | 10-03-2010 12:44 |
antalyada 4.20 tekne arıyorum bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 24-12-2008 16:37 |
antalyada kıyı balıkçılığı yerler hakkında bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 23-12-2008 19:32 |
bilgisi olanlar?? | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 20-03-2007 15:33 |
bilgisi olan varmı? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 24-11-2006 19:10 |