|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar bu gün toplandık çok keyifli geçti ileriye dönük güzel planlarımız var
inşallah sırası geldikçe hep beraber göreceğiz |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi biz gelemedik ama şu planlardan biraz bahsetsende bizde bilgi sahibi olsak diyorum.Saygılar
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar özür dilerim ,kusura bakmayın ,bu toplantıda bulunmayı en çok isteyenlerden biri de bendim fakat önemli bir işim çıktığından orada bulunamadım.Eminim çok güzel geçmiştir.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cumartesi günü 14 civarı gelipte Faruk kardeşimiz ile konuştuktan sonra dibek'e giden ve sonrası bizimle buluşamıyan bir arkadaşımız varmış kim oldugunu anlıyamadık.
Nevzat ı bekledik o gelmedi işi çıkmış canı sagolsun..ancak 2, kişi kimdi acaba meraktayım. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abicim hayırdır...darbe falan yok demi...aman diyim
![]() Neymiş abicim bu planlar...sen şimdi yine orjinal bişeyler bulmuşsundur,bak bende çok merak doğrusu...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() dur bakalım sabret zaten bişiler olursa sıradan şenlikler.Sahi erhan cım da gelmişti bir ara ona ugra hem çayını iç hem konuşun. |
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Peki....bekliyorum abicim...fazla meraklandırma ama...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi ne güzel paso toplanip balik muhabbeti yapiyorsunuz
![]() Abi yediginiz ictiginiz sizin olsunda sura 1-2 satir neler konustugunuzu da yazinda bizde hic olmazsa ordaymis kadar olalim yeni kararlardan haberdar olalim ![]() Sevgiler
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() katılımcılardan biri olarak Muvaffak,Aziz,Erhan abilerim ve Anıl ile Taygun kardeşlerimle tanışma şansına sonunda sahip oldum.(keza, Erol abi ile tanışmıştık zaten.)Nice organizasyonlara da hep beraber gidebiliriz umarım.Teşekkürler...
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() asla mufi asla.............................................. ..............
|
||
![]() |