|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam Arkadaslar ...
Ailem Akdeniz Antalya - Kemer / Camyuva bölgesine yerlesti , 20 senedir ordalar... o bölgede 13 sene calistim ve cok iyi bildigim halde isinamadim ... kararimi Ege Tarafina verdim , benim sorum : Ege de yer ariyorum , emlak fiatlarindan haberi olan varmi ???? Urla -Karaburun -Mordogan - Cati - Avsa Adasi - Ayvalik - Foca - Edromit Körfezinden arsa 600 m² - 1000 m² veya Candarli Körfezi yani Izmire cok uzak olmuyacak - önemli olan sakin ve huzurlu olsun .... yani fiati da es gecmemek lagzim .. internetten sagdan soldan takip ediyorum ama .. oralarda yasiyan arkadaslar vardir sanirim aramizda bilen duyan varsa ... haber verirse memnun olurum . özel mesaj gönderebilirsiniz . Müstakil ev düblex vs vs selamlar - rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abiye dikili konusunda danışabilirsin yasin abi bu yaz bol bol arşınladı dikili bölgesini.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() tabiki yardımcı olurum seve seve hele bir araştırayım sana msj atarım yasin hocam..saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Yeni Foça Gencerli Çakmaklı Mevkisi KERTERİZİ YARDIM LÜTFEN! | SpearFish | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 04-06-2011 22:32 |
İyi dileklerinizi bekliyorum | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 14-03-2008 18:17 |
Lütfen Yardim... | urfalımurat | TATLI SU AVI | 16 | 08-02-2008 22:02 |
Önerilerinizi bekliyorum... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 21 | 02-07-2007 10:40 |
Ustalar bilgilerinizi bekliyorum | freediver | TATLI SU AVI | 6 | 28-05-2007 23:29 |