|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ve yine Yakaladikdan sonra afiyetle yerken - hem Izgara hem tavada bu sokar baliginin tadi bir baska ... cok tavsiye ederim
![]() ![]() selamlar - rastgelsin [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi yapma etme canımız çekiyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() selamlar
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ne yaptın yasin kardeş açıktım yahu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Eyvallah Ridvan Kardes gel buyur beraber olsun ... bende suan baktikca resimlere tekrar aciktim yahu .... dolabta getirmis oldugumuz sokarlardan vardi , cikarip yesemmi ne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yasin afiyet bal şeker olsun yarasın et olsun kardeşime. Sokar balıklarını rakı sofralarında ağırlamışsın, yakışır. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço
|
![]() Yasin ne yapmışsın öyle kurutmuşsun denizi
![]() rakıda ayrı bir güzellik katmış masaya,afiyet olsun. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Insallah tekrarini yasariz ![]() selamlar
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı valla canımız çekiyor ya yapma
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() yasin bereketli bir av sonunda yiyinti pozisyonları haaa tebrikler balıkların temizlenmemiş halini görmedim ama büyük bölümünün sokar olduğunu tahmin ediyorum.afiyet olsun bir tavsiye balıkları gazate üstünde temizleme ve yine bu gazete üstünde unlama zira gazete kahıtını üstüne yazılan yazılarda bol miktarda kurşun var onlar balıklara bulaşıyor.bunu bana bir dostum ikaz etmişti seninde aklında bulunsun selamlar gurbetcim.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
2008 Tatil Günleri | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-09-2007 22:21 |