|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Yaklasık 3 hafta once cok sevdigim epilepsi rahatsızlığı olan yakın bir askerlik arkadasımı Çanakkalede zıpkınla avcılık yaparken kaybettik arkadasım Çanakkalede yaşayan o yöreyi bilen deneyimli bir zıpkıncıydı fakat rahatızlığı onu bu sefer denizde yakaladı.
Özellikle bu sporu yapan arkadaşlara partnersiz kesinlikle dalmamalarını şiddetle tavsiye ediyorum. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
basiniz sagolsun kardesim .. zipkinla balik avlamanin cok kolay olmadigini burada tekrar görmüs olduk , benim de bazi yorumlarimda bu yönlü hatirlatmalarda bulunmusdum , insallah bu son ders olur .. selamlar
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço
|
![]() Başınız sağolsun,acı bir kayıp inşallah bu türden bir olay daha başınıza gelmez.Yasinin de dediği gibi bu iş kolay değil çok dikkatli olmak gerekiyor.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Başınız sağolsun kardeşim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
arkadaşımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.. dalış güzel olduğu kadar riskleri olan bir spor.Ancak zaten var olan bir sağlık sorunu ile bu sporu yapmak olayı daha riskli bir hale getiriyor.. ayrıca body'siz dalışlarda düşeceğimiz sıkıntılı durumlarda tek başına olmak sonu acı olaylara sebep olabilir.. 12 yıl dalış sporu yapmış ve maviye karşılıksız bir aşkla bağlı olduğum halde geçirdiğim bir deniz kazası sonucu (şu an %67 sağ-%sol kulak duyu kaybı) bu spora veda etmek zorunda kaldım.. acı ve üzücü olayların yaşanmaması için tüm önlemlerimizi alarak ve kurallara bağlı kalarak bu sporu yapalım..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() Başınız sagolsun......
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() başınız sağolsun Allah tekrarını göstermesin
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() oğuz başın sagolsun kardeşim ..dediğin gibi mutlaka bir arkadaş il birlikte olmakta fayda var..
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm..Böle sporlar uğruna ölen insanlara gerçekten çok üzülüyorum..Mekanı cennet olsun
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() başınız sağolsun kardeşim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zıpkınla balık avcılığı | MAVİ FENER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 06-04-2010 20:06 |
Zıpkınla balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:36 |
zıpkın avcılığı yapan arkadaşlarım | yilmaz | ZIPKINLA SUALTI AVI | 9 | 09-08-2009 20:59 |
Bulanık Sularda Zıpkınla Balık Avcılığı... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 7 | 12-09-2007 19:12 |
At-cek Yapan Arkadaslarin Dikkatine! | rokko | Misinalarla İlgili Herşey | 12 | 05-09-2007 13:52 |