|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Rastgelsine üye bütün arkadaşlarımın kendilerine özel rekor balıkları vardır mutlaka ölcüleri mühim değil mühim olan kişiye özel rekor balıklarını bu konu altında resimleri ile eklemelerini rica ediyorum sonra bunlardan güzel bir klip oluşturacağım resmini eklediğiniz balığın ölcüsü veya ağırlığının belirtilmesi gereklidir.
Benimkilerden başlıyalım tabiki bunlardan daha iri veya ağırları yakalanmış olabilir ama dedim ya bunlar kişiye özel.Hadi bakalım parmaklar tuşlara. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TURNA-62 cm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TIRAL BALIĞI-45 cm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] LEKELİ MERCAN-34 cm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ISTAVRİT-33 cm. Bu mesaj en son " 12-09-2007 " tarihinde saat 11:02 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım solo olarak resim bulamadım bende koro halinde yolladım
![]() Burda 15 tane kefal var en ufağı 200-250 gram en büyüğü yaklaşık 400-450 gram gelir herhalde geçmiş zaman tam hatırlamıyorum. ![]() Burdada en sağdaki sübye tam olarak 735 gram gelmişti 15 nisan 2006 tarihinde avlamışım ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() 45 cm 1 kılo kefal ![]() 2.750 gr 43 cm sargoz ![]() 50 cm 1,5 kılo çıpura ![]() 117 adet 400 ıle 800 gram arası çıpura |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu seneye ait olan rekorlarım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4.672 gr. ve 69 cm. boyunda levrek. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 1.986 gr. ve 50 cm boyunda çupra. şimdilik bunlar.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tek olarak rekorum yok ama güzel bir karma sarıkanat rekorum var toplam 20 kiloyu aşkın balık vardı motor kapağı o kadarını aldı bende o kadarının fotosunu çektim gerisi livarda (Motor kapağ ındada en az 15 kilo balık var)
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alkislar Hasan Abi ye........
Hersey bir yana o baba Sargoz ne Abi ya...Ömrümde cok sargoz avina ciktim.Kendi tuttugum en büyük 500 gr. yanimda arkadasim 1,5 kilolugunu tutmustu ama böyle büyügünü ne gördüm ne duydum....Disleri falan yosun tutmustur onun. Ve diger cupralar....Abi 117 tane Cupra nerde tuttun onlari yaaa.... Ciftlik mi patladi ya da ciftliktemi tuttun..... Tekrar Masallah Selamlar
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Vayy be ne rekorlar varmış helal olsun ekleyin,ekleyin harika bunlar yaaaa.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bulabildiklerim bunlar.Tatlı su avlarımı bulamadım.Bek iyi değil ama kişiye özel rekor
![]() 24 cm çupra ve 28 cm levrek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NOT:Bu sene Enez'in suyunda kırmızı bültenle çupra arasanız da bulamazsınız... Enezde bir dereden şansa tuttuğum 23 cm kefal. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve 21 cm mırmır.Bende çok güzel hatıralar bıraktı... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Saygılarımla. (Bu sene hatırı sayılır boyda levrek ve tatlı su kefali tuttum.Resimleri bulunca onları da ekleyeceğim....)
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Hadi beyler resimleri bekliyorum mufi ustam,ishak kardeşim,ismail hacam,hüsnü kardeşim daha aklıma şu an gelmeyen aktif balıkcılar parmaklar tuşlara beyaaa.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rekorlarimiz | aserkansatı | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 19 | 15-04-2008 00:32 |
Rastgelsin De Rekorlarimiz | Rauf | Videolar | 13 | 17-10-2007 23:09 |
Sevgililer Günü Özel | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 12-02-2006 19:29 |
Özel bölümle ilgili | muhabbetci | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 7 | 01-11-2005 18:57 |