|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Su seviyesinin düşüklüğünden barajda nasibini aldı,büyük balık son zamanlarda yok denecek kadar az,selamlar. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi birde su seviyesi düşmese ne olacaktı kim bilir
![]() Çok kalite av olmuş az ve öz tebrikler
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Maşallah bre...iyi balık..
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat abi balıklar çok güzel.Taygun abimin dediği gibi bi de sular düşmese kimbilir ne olacakmış.ŞAka bir yana su seviyesindeki aşırı değişikler balığı afallatıyor.Ve balık oltaya zor geliyor.Bi de abi şu üstteki uzun sazanın cinsi nedir?
Saygılarımla. RASTGELSİN...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço
|
![]() Yunuscan bu balığın yerel adını biliyorum ben,bu konuda foruma bilen varmı diye sormuştum,sağolsun Muvaffak abi yardımcı oldu,ırak sazanı şabuut diye geçiyormuş yanlış hatırlamıyorsam.Barajda çok daha büyükleri var,olurda baraja geziye gelen olursa,baraj beton bloğunun türbün kısımının ön tarafında çok daha büyükleri sürü halinde dolaşıyorlar.Lezzetli bir balıktır.
selamlar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() murat hocam balıklar tebrik ötesindede hani manzara hani konu anlatım.yav bunlar ne yedi ne içti sudan gelirken şıpırtısı nasıldı kaçı kaçtı kaçı kaldı demi yavvv.şimdiden teşekkürler anlatım için bekliyoruz
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İnşallah o iriler rastgelir oltana abi. ![]()
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 18-09-2007 " tarihinde saat 16:42 itibariyle ykmk tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı gec dalganı mukemmel av yapmıssın tuttugun en kucuk balık elındekıler kadar olsun
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Atatürk ün can dündara yanıtı | TUNCAY ŞEKER | Dökümanlar ve Makaleler | 11 | 06-02-2010 18:03 |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
Atatürk’ün Su ve Deniz Sevgisi | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 26-08-2007 20:44 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |