|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Siteyi yeni gördüm inceleme fırsatım olmadı, İnşaallah tatminkardır.
Burdayım çünki Balıkçılık benim hastalığım hep birlikte keyifli anlar geçiririz umarım. herkese rastgelsin...
TR 16 HUNTER H.Cahit ÇİÇEK 1966 A RH + B U R S A RAMAZAN Bayramınızı eniçten dileklerimle kutlar, Tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık, sıhhat ve esenlikler dilerim... Herkes Nasibini Yer. R A S T G E L E |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hosgeldiniz ..
nice tatli sohbet ve yorumlara , katilimci olmak dilegiyle . selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Kardeşim Sağol Sende olmasaydın Bizi Kaale alan yok diye ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım. Bu site herhalde gruplara itibar ediyor, bireysel katılıma çok sıcak bakmıyorlar galiba. Niye öyle düşünüyorsun diyebilirsin Sebep Üye olalı 3 gün oldu senden başka farkeden olmadı bizi bir hoşgeldin bile demediler gördüğün gibi Üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum. Aradığım sıcak ortamı bulamadım maalesef. sağlıcakla kal, RASTGELSİN...
TR 16 HUNTER H.Cahit ÇİÇEK 1966 A RH + B U R S A RAMAZAN Bayramınızı eniçten dileklerimle kutlar, Tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık, sıhhat ve esenlikler dilerim... Herkes Nasibini Yer. R A S T G E L E |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
yok be cahit abi ... düsündügün gibi degil. su son zaman arkadaslar cok mesgul ... ben yurtdisinda oldugum halde yine de buradayim..sen hele bir alis ve bol bol yorum ve resimlerini bizimle paylas daha yakin tanisma ve dertlesme ortami olur , su an aklina sakin birsey gelmesin kimse kaale almiyor diye - bende baslarda cok inceledim ama arkadaslarin hepsi sicak ve cana yakin ... ben duyurularda neredesiniz balikci arkadaslar diye bir baslik atmisdim , onu okursan beni daha iyi anlarsin . Simdi sen üzme tatli canini ve anlat bakalim hafta sonu nerede ne yakalamaya gidecen , tekrar senden birseyler duymak üzere esenkal. ![]() selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Öğrencilik zor iş başlığı yeni farkettim Hoşgeldin Cahit abi
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cahit bey hoşgeldiniz,güzel paylaşımlarda bulunmak dileklerimkle.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cahit merhaba hoş geldin.. oldukça sıcak bir ortamda sın merak etme...aradıgını bulacaksın..
bol şans |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi hoşgeldin,keyifli paylaşımlar dilerim.
saygılar.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz cahit abi bence gayet iyi bir yere demir attınız...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramızahos geldın bırdaha bızden kopamayacaksın saygılar
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hepinize merhaba | gkhnust | Tanışma | 5 | 29-09-2009 08:05 |
İzmir'den hepinize merhaba | xnode | Tanışma | 9 | 07-10-2008 19:41 |
Merhaba tüm dostlar.ÇANAKKALEDEN hepinize sevgiler!!!!! | orFoz17 | Tanışma | 7 | 15-09-2008 22:16 |
Arkadaşlar Hepinize Merhaba | iesencan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 29-07-2007 21:57 |
merhaba arkadaşlar | Rauf | Tanışma | 11 | 11-09-2006 21:30 |