|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar....
ismim mesut.... ![]() sitenize mufi hocamın katkılarıyla üye oldum .... izmirde ikamet etmekteyim.. kara ve deniz avcılıgı yapıyorum denizde favori avım kefal dir umarim güzel bir okadarda keyifli zamanlar geçirirz .. herkese bol avlar nasibiz herzaman açık olsun
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Mesut um hoş geldin uzun zamandır seni bekliyordum...arkadaşlarımızın senden edinecegi bir sürü tecrübe var tabii bunlara verecegin adreslerdeki görüntüleri de ekleyelim.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
inşallah bundan böyle hep burda olucaz tanıdıgım bütün arlkadaşlarıma söylemeye başladım... ben yapı olarak biraz hassas biriyim heralde arkadaşlarımda yani beni tanıyanlar bilir anlamadan, dinlemeden,bir konu hakkında hele bilgim yoksa araştırmadan o konu hakkında fikir yürütmem ..... bu gibi durumlarda canım sıkılır ve o ortamdan derhal uzaklaşırım muhakkak hepimizin eksikleri yanlışları vardır ama bunları düzeltirkende kırıcı olmayalım... inşallah burda bilgilerimizi,tecrübelerimizi paylaşarak hem eyleniriz hemde iyi vakit geçiririz....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mesut abi hoşgeldin
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Mesut kardeş hoş geldin, mufi kendi ne rakip arıyordun galiba
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mesut bey aramıza hoşgeldiniz,güzel paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz ,referans ta sağlam yerden.
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bütün arkadaşlara öncelikle merhabalar.....
hepinize tek tek teşekür ederim.... adnan arkadaşımız latife etmiş biz hocamızın elime su dökemeyiz.....
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() mesut arkadaşım hoş geldin kefalleri görelim şu sıralar mufi hocam boşluyor denizi.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ya nasip inşallah avlarımız bereketli olur bizde resimlerimizi koyarız gururla herkese rasgelsin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmirden herkese merhabalar ..... | umutec | Tanışma | 5 | 06-10-2008 17:41 |
herkese merhabalar... | hunterx | Tanışma | 12 | 25-02-2008 22:38 |
merhabalar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 24-06-2007 01:26 |
Herkese Merhabalar | bulentakici | Tanışma | 26 | 03-04-2007 20:25 |