|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]() yer kartal eski batık...takım 012 köstek 018 beden 11 numara wmc iğneden oluşan iki köstekli mantarlı dip...kartal marinadan tekelerimi çıkarıp ayıklayıp kurutmam 1600 yı bulmuştu...av 1830 da sona erdi.benim için çok eğlenceli bir av oldu yaklaşık iki kilo kadar izmarit istavrit ispari karışık aldım...izmaritler baya bi yağlanmış tavsiye ederim...saygılar arkadaşlar...
S_e_RD_a_R 1974 K_a_RT_a_L __________________________________________ her eline olta alan balık tutsaydı,denizde balık kalmazdı Bu mesaj en son " 21-10-2007 " tarihinde saat 23:31 itibariyle kartallı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serdar maşallah o izmaritler ne kadar iri öyle ,tebrikler.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() nevzat izmaritleri besi çifliğinden aldın herhalde.güzel av olmuş tebrikler. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Serdarcım afiyet olsun... desene
_Tavalık bunlaaaarrr. roka+salata |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel Av Olmuş Tebrikler
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler
Dün bizde hekimin oralardaydık.geçen hafta yine tebrik edip bizede şans dile demiştim galiba rauf beydi büyük ihtimal dua etmiş iyi bir avdı resimleri var ama telefondan aktarmayı beceremedim.yapabilirsem paylaşacağım.herkese bol şans rastgeleyin.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serdar abim yine yapmışsın yapacağını tebrikler.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() serdar abi iyi bir av olmuş.devamını dilerim tebrikler abi..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serdar abi süper bir av olmuş.Biraz geç yazıyorum yorumları.Çünkü siteye girdikçe ağlayasım geliyor.3 ayı geçti balık tutamıyorum vallahi.Tık tık' a kurban oluccam ama balşığa gidemiyorum ki.NEyse kendi derdime düştüm abi kusura bakma.
Afiyet olmuştur umarım. Saygılarımla,rastgelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kısa bir aranın ardından izmarit ispari avlarım | hurriyet | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 02-03-2009 21:40 |
istavrit tava | hakan25 | Balık Yemekleri | 7 | 03-04-2008 19:48 |
istavrit avı | hakan25 | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 03-03-2008 01:43 |
Istavrit üzerine | Rauf | Su Ürünleri | 11 | 26-01-2008 00:48 |
lüfer ve istavrit | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 13-04-2006 01:30 |