|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam, denizlerin çocukları, herkese iyi günler, rastgele.
Süleyman KÖROĞLU İzmir-Karşıyaka Yaş:51 Karşıyaka 2.Noter başkatibi Bu mesaj en son " 31-10-2007 " tarihinde saat 20:40 itibariyle SÜLEYMAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi aramıza hoşgeldin
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() süleyman abi aramıza hoşgeldiniz imza ayarlarınızı tamamlarsanız seviniriz.saygılar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi aramıza hoş geldin hepimizin birbirimize öretecek ve bildiklerimizi paylaşacak bişeylerimiz mutlaka var görüşmek dileğiyle..SAYGILAR RASTGELSİN...
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
hoşgeldiniz. Ben yalnış bi siteye ye mi üye oldum ,burda herkez izmirlii
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Yok Tacettin Kardeş, tam dogru yerdesin; burada İzmir'liler olduğu kadar diğer şehirlerden de üye dost, usta ve kardeşlerimiz var; malum ki burada hep paylaşım ve keyifli vakit geçirmek, öğrenip öğretmek için buradayız; Yazında esprili yaklaşımı anladım; ama yine de yazayim istedim. Sevgi ve Işıkla kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Süleyman hocamız hoş geldi safalar getirdi...ne iyi ettide geldi...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ne yazık ki deniz ve yosun kokusu olmadan yaşayamıyorum.Bir ara Bergama'da çalıştım, her hafta Karşıyaka'ya veya Çandarlı'ya giderek denizi görmeden yapamıyordum. Askerde de denizciydim, 18 ay savaş gemisinde askerlik yaptım. Tatil günleri kıç üstünden çapariyle kilolarca istavrit yakalayıp asker arkadaşlarla balık yedik,o günleri hiç unutamıyorum. Bana hoş geldin diyen tüm arkadaşlara selamlar, saygılar. Herkese rastgelsin. Her şey gönlünüzce olsun.
Ben denize aşığım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |
selamlar | eyupgokay.tr.gg | Tanışma | 9 | 04-09-2008 20:39 |
selamlar | almora2 | Tanışma | 5 | 11-02-2008 19:49 |