|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() SELAM BALIKÇI DOSTLAR
VE DOĞA AŞIĞI ARKADAŞLAR... Aranıza yeni katıldım.Tarihi bilelim tamam. İskenderundan sevgiler. Bu arada baraj göllerinde,mesela seyhan barajınde mevsime bağlı sazan göçünü gözlemleme fırsatı bulan arkadaşlar var mı acaba. Hangi tarihte hangi mevkiye gidiyorlar. Ben daha çok zıpkınla avlanırım. Bu yüzden her bilgi benim için önemli. Şimdiden teşekkürler. Kansu Güneş ALKIM .......1972......... HATAY- İskenderun kansugunes@hotmail.com Bu mesaj en son " 04-11-2007 " tarihinde saat 20:05 itibariyle kansudes tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() kanduses merhaba hoşgeldin.. öncelikle forum kuralları gereği imza ayarlarını yapıver lütfen..ki seni tanıyalım.
kolay gelsin |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kansu aramıza hoşgeldin,sen den güzel maceralar bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() selam hoşgeldin hayırlı olsun livarın balık dolsun
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz,rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kansu aramıza hoş geldin. rastgelsin.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Kansu aramızda görmekten mutluyuz.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kansu kardeş aramıza hoş geldin; keyifli paylaşımlar dileriz. İskenderun'a selamlar
Sevgi Ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() kansu aramıza hoşgeldin.paylaşımlarını bekliyoruz..saygılar
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz,paylaşımınız bol olsun, rastgelsin....
![]() |