|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() BİLİMİN AÇIKLAYAMADIĞI 36 KEŞİF
inanılmaz ama gerçek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() selamlar
Teşekkürler 20 dakikadır bakıyorum ilgimi de çekti gerçekten eski uygarlıklar bunları nasıl yapıyolardı. paylaşımın için tekrar teşekkürler selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi sabah sabah işi gücü unutturdun valla
teşekkür ediyorum
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Demekki eski tarihlerde bir şekilde yokolmuş gelişmiş uygarlıklar bulunuyordu.
![]() |