|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm herkeze bende bir dalgıç olarak sizler gibi vatozlarla karşılaşıyorum ve sormak istediğim şey bunu avını yaparsam ülkemizdeki değeri nedir yani tutulan bir deniz canlısımıdır.
![]()
__________________
insanlar kazandıkları herşeyi bir gün acı bir şekilde kaybetmek için kazanıyor ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bende Pek Bilmiorum Ama Yenmio Galiba
![]() ![]()
__________________
Kerim Akpınar 1989 Sakarya ![]() Tüm Dostlarıma İyi Yorumlar ve İyi Avlar Dilerim ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende görüyom arada bu yaratıkları avlanırken altımdan geçiyolar bazılar 1 metre çapında oluyor türkiyede değeri varmı bilmiyorum
__________________
![]() ![]() anil othan çanakkale//izmir-dikili |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
fakat restoranlarımızda(izmir)kalkan balığı diye sunmaktalar.gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz . hoşçakalın |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]()
__________________
Anıl KARADUMAN Bursa/ihsaniye 1989 inegöl |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşım Tekirdağ da ağdan çıkan vatozları balık madrabazları ile İstanbul a kumkapı balık haline gönderiyorlar duyduğum kadarıyla uzakdoğuya pazarlanıyormuş sende bulunduğun bölgede balık satıcıları ile irtibata geçmen lazım.
__________________
Armağan Ak 1966/ ANTALYA/TEKİRDAĞ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bi kaç vatoz,biraz lapin ve ispari ile benim babaannem çok güzel balık çorbası yapıyor onuda deneyebilirsin
![]() ![]() ![]()
__________________
Ali Efe Sarıkaya 1989 İstanbul 0 Rh(-) ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Erdem kardeşim ben bir kac defa vatoz yedim ben tadını değişik bulmakla beraber kötü değildi.benim yediğim vatos acık kahve rengindeydi yalnız eğer tutulan vatoz balığını yemek niyetindeyseniz tekneye almadan kuyruğunu bir vuruşta kesiniz eğer tekneye aldıysanız veya sahile karnını yukarı getirip yani sırt üstü yatırarak kuyruğunu kesiniz yok yemiyecekseniz misinayı kesin balığı serbest bırakın.niyetiniz yemek ise kanatlarını gövdeye en yakın yerinden kesiniz gövdeyi kullanmayın atınız kesilen vatos kanatlarının derisini yüzünüz yüzdüğünüz kanatıikişer santim kalınlığın da dilimleyin ve una bulayarak tava yapabilirsiniz.yanlız bu balık 2 gün icinde tüketilmelidir katiyyen sonra yemek icin şoklamayın şoka giren bu balık cözüldükten sonra yenmiyecek kadar deforme oluyor ve etinin değiri kalmıyor.selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Benim fikrimi sorarsan, kesinlikle ilgilenme, hem çok zehirli bir iğnesi var, hemde ideal bir av değil, etindeki üre miktarı çok fazladır, hemen tüketmezsen çabuk bozulur ve zehirler, pek lezizde değildir, derisini yüzmek için sattelerin geçer...
İşin özü bırak gitsin, ilişme... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Vatoz Balığı Nedir ? | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 0 | 14-06-2009 11:57 |
Resim-VATOZ (Raja clavata) | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 2 | 11-11-2007 10:05 |