|
Resmi Avcılık Duyuruları Sirküler, yasaklar ve benzeri konular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tırıvırının ne kadar zararlı bir av aracı olduğunu anlatmaya tekrar tekrar gerek yok sanırım. Bunun bilincinde olmayanların görmesi için sitenin en altına tırıvırı kullanmıyoruz doğayı koruyoruz logosunu koydum umarım iyi yapmışımdır.
Daha sonra daha uygun bir yer bulup daha üst kısımlara koymayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tırıvırıya karşı yapılacak her türlü kampanyaya "EVET"
Tırıvırı denen katil av aracı doğayı kirletiyor şüphesiz. Bizim forumumuz gibi "doğaya dost" insanlardan oluşan bir forumda bu av gerecine karşı kampanya düzenlenmesi memnuniyet verici.... Buy konuya el atan herkesin elleri dert görmesin diyorum.... Destekliyorum.... Saygılarımla... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Bu tırıvırı ile ilgili bir kaç şey söyleyeyim.İlk çıktığında ben de aldım ve kullandım.Zararlı olabileceğini kolayca takılıp kopana dek düşünmedim bile.Bolca da balık yakalanıyordu.Bir gün göletin birinde çekilen suların ardından gördüğüm manzara iğrençti.Beş altı tırıvırı kayalara takılmış, üzerinde bir sürü balık cesedi.Düşünsenize atıyorsunuz takılıyor ve siz eve döndükten sonra bile o çalışmaya devam ediyor.Tıpkı bilgisayara giren virüs gibi arka alanda çalışıyor.Sürekli zarar veriyor.Berbat bir manzaraydı.O güne dek kullanmıştım ne yalan söyleyeyim ama bir daha asla kullanmadım,hatta tartışma pahasına atanları ikaz ettim.TIRIVIRI SULARIMIZDA HIZLA YAYILAN BİR VİRÜSTÜR...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tırıvırıya Hayır!...
Amatör ruh mu? Kolaycılık mı? Tırıvırı balık avcılığında tamamen kolaycılığın bir ürünü diye düşünüyorum. Nasılsa balık garantisi var diye herkes aldı ilk zamanlar. Sonra bakıldı ki işler sanıldığı gibi değil. Her yerde çoluk çocuğun elinde dolaşır oldu. Herkes bu tırıvırı yüzünden balıkcı oldu. Irmaklar göller tırıvırıyla doldu. Sular çekildi; Serkanın dediği gibi kopan bu nesnelerin üzerindeki balık iskeletleri faciayı serdi gözler önüne... Yasaklandı ya da biz öyle biliyoruz. Çünkü bazı yerlerde halen satıldığı duyumlarını alıyoruz... Bu nedenle Satana da, alana da, TIRIVIRI ya da HAYIR !... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Konuyla ilgili ilginç bir bilgiyi de bir dergide okumuştum.Tırıvırı yapılan misinanın ithali serbest, imalatı serbest,satışı serbest ama kullanılması yasaktı geçen yıl...Şimdi tamamen yasaktır umarım...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tırıvırı mı??Karşı koymak mı??Yoooo ne kelime şiddetle kınıyorum kullananlarıda kullanmayı aklına bile getirenide kullanacaklarıda kınıyorum
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Türkiye genelinde çevremizdeki, resmi birimleri bilinçlendirmeliyiz.
Ekde bu belanın bir örneği var. Ayrıca rastgele-der tarafından yapılan girişimler sonucunda İçişleri Bakanlığının Çıkardığı bir genelge ile Tüm il valiliklerine gönderilen, resmi gazetede yayınlanan yazıyı da bulabilirsiniz. Bu belgeleri çevrenizdekilere ve resmi kurumlara yazılı olarak da iletebilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linki aracılığıylada bu yazılara ulaşabilirsiniz. rastgele...
Kahraman MELEK 1975/Ankara icq:7699811 msn:blaxius@hotmail.com yahoo:melek94@yahoo.com gtalk:blaxius@gmail.com RASTGELE-DER rastgelebalikci@yahoogroups.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 21-06-2006 " tarihinde saat 22:25 itibariyle blaxius tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Özellikle konuya karşı duyarlılığınıza teşekkür ederek bir kez daha hoşgeldiniz diyorum... Saygılarımla...
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır... BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM... A.R.B. Bu mesaj en son " 28-01-2006 " tarihinde saat 19:18 itibariyle uzman tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl, ben o arkadaşımızı özel mesajla uyarmıştım. Ama sanırım düzeltemedi. Eğer o adresi seçip bir browsere yapıştırırsan çalışıyor...
Sevgiler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trol Avciliğina Hayir | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 17-12-2007 07:07 |