|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar,deniz kıyısında suyun içini rahatlıkla görebileceğim bir aparat yapmak istiyorum kafamda bir iki model var ama sizlerin de konu hakkında önerilerinizi bekliyorum.Konuyu biraz açayım;geçen hafta avlandığım yerde dalga olmadığından kıyıya yakın yerlerde madya olduğunu gördüm ve bir kaç tanesini topladım ,bu olaydan yola çıkarak su içini rahatça görebileceğim bir aparat yapmak istedim.Ayrıca buna benzer bir aparatın hazır olarak satılanına denk gelen varmı?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nevzat abi pimaş borunun ucuna cam yapıştırıp kullanabilirsin
![]() Yada bir yoğurt kovasının dibine aynı işlemi uygulayabilirsin (sülünez çıkartmayla ilgili bir videoda görmüştüm)
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() selam dostum, uğraşmana değmez deniz malzeme satıcılarında orjinali (ışıksız)
10.-ytl satılıyor.tavsiye ederim.adı ayna diye geçiyor.saygılarımla |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Aradığın yardımları almışsın bende aynı şeyleri yazıcaktım.kendin yaparsan daha zevkli olur yalnız camı kesicek camcıyı iyi sec ve icten dıştan cam silikonu yap kuruması icin acele etme selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Takoz çupra görmek isteyen var mi? | obivan | Videolar | 16 | 29-10-2009 13:53 |
Çıldıran denizin hediyeleri! | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 26-02-2008 21:25 |
slm denizin efendileri | cekocumcum | Tanışma | 24 | 13-02-2007 23:37 |
Uydudan avlandığınız bölgeyi görmek için. | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 27-11-2005 22:17 |