|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu resmi internette gezerken buldum...110 kiloluk bir sazanmış...Buyrun doya doya bakın ama bence yenmez bu balık çok yağlıdır...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu nerde büyümüş böyle yaw? Şanslıymış.
Teşekkürler Serkan. Böyle bir balığı ancak netten tutabilirdin zaten ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bu ne serkan abi balık mı?
bence değil yaratık olmuş bu yaratık
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Göllerde de yüzemicez artık...Bu ne yav?
![]() Şaka bi yana balık tam İlhanlık.Sazanlar onun ilgi alanına girer... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu resim kesin foto montajdır...İnanılmaz bir şey bu buyüklükte sazan gerçekten olurmu???Harbi bu balık olma devresini çoktan aşmış etine gelince yağlı eti severim ve bir tadımlık etinin tadına bakmak isterdim
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adamlar nerede bulmuşlar bunu... Kuzu gibi maşallah!.. O kadar olmasa da bir tane de ben buldum, 110 kg yoktur ama
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() bence de enteresan bilgehansarp ustanın sitesinde dünya rekorunun 36kg oldugunu okumustum rekorlar degisti galiba
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Valla Erdal abicim resime bakılırsa rekor kırılmış ki bilgehan abinin sitesi 4 yıldır güncellenmiyor.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() o zaman kesin bu yeni rekor olmalı
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim bildiğim kayıtlı dünya rekoru bu.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
9,5 ve 10 Kiloluk Fangriler | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 26-01-2013 11:13 |
3-4 kiloluk sazan (lar) | Nedim Gürler | ANILAR | 1 | 21-03-2009 18:38 |
127 Kiloluk Sazan!!!!!!!!! | Selimiyeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 23-10-2007 18:39 |
7 Kiloluk Sazan | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 02-04-2006 04:26 |
Kiloluk Isparozlar | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 25-03-2006 19:28 |