|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
hakan kuruoglu torbalı izmir 05,02,1970 Bu Dünyada Bırakacagın En Büyük Miras DÜRÜSTLÜKTÜR Bu mesaj en son " 21-12-2007 " tarihinde saat 21:18 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hakan abi bu müren değil mıngıri veya mığrı ismiyle bilinen balık. Eti güzel diye rivayetler var sığacık limanında yaklaşık 3-4 kiloluk yakalamıştım fakat artistlik yaparak misinadan tutarak arkadaşlara gösterirken iğne açıldı ve suya düştü o yüzden yiyemedim
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Taygunun tespiti doğrudur bu balık mığrı balığıdır yılan balığı ailesine aittir ama lezzeti yılan balığı kadar lezzeli değildir selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bence de o balık mıngri.nevzatlarla en son avımızda derin sudan yaklaşık 5kg'lık bir taneyi parmaklarımı kese kese tekneye çıkardım.eti pek lezzetli değil ve aşırı derece de kılçıklı bir balık.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
son avımız müren çanakkale | sefiller1905 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 9 | 13-04-2009 21:57 |
25.12.2005 ıldır'da müren | wolverine | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 31-12-2005 18:08 |