|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Arkadaşlar, 01 ocak tarihinin resmi tatil olmasını fırsat bilip, nihayet sonunda krişi kırıp 29 Ekim' den beri hasret olduğum o hepimizin hasta olduğu maviliklere sonunda kavuşuyorum... Eh biraz da balık tutar isek tadından yenmez gari.... . İnşallah siz dostlar ile güzel bir şeyler paylaşmak dileğiyle....
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 20-11-2011 " tarihinde saat 17:43 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli abimin bu macerasının neticesini heyecanla bekliyorum .İnşallah çok iyi bir av olur. RASTGELE
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Usta kardeşim heyacanla raporlarını bekliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Bu kadar ayrılıktan sonra en evvela sana koca bir şans dilerim rastgelsin ishakcım.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şuan yağmur var ama ben biliyorum İshak abiyi ne yağmur ne çamur durdurabilir o yine başarılara imza atıcaktır merakla avın sonucunu bekliyorum.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim inşallah gönlünce bir av yapmışsındır...paylaşımını bekliyoruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() [b]Sevgili Dostlar, yaklaşık iki aylık bir aradan sonra nihayet 01.01.2008 gününün resmi tatil olmasını fırsat bilip, her zamanki ekip ile birlikte bir tekne avında bir araya gelebildik.
Av maceramız, yeni yılın bu ilk gününde saat:04.00 gibi buluşmamız ile başladı…Plan son anda ortaya çıksa dahi, Allah’tan yem bulma yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamadık…Yem olarak adam başı 50 tane olmak üzere toplam 200 adet sülünez almıştık…Niyetimiz hem sabah suyunun bereketini ; hem de akşam suyunun bereketini yaşamak idi..Fakat, öğleye doğru yağmur atıştırmaya başlaması ve saat:12.00 civarın da yağmurun artarak bizi rahatsız eder hale gelmesi sonucu, bu defa ki serüvenimizi,ister istemez öğle vakti son vermek zorunda kaldık… Avımız, çok kötü geçen avlarımız dikkate alındığında ,tabir yerinde ise ‘’orta karar’’ bir berekette av oldu…Doğal olarak tavalık balıklarımızı çıkarttıktan sonra, haliyle daha göze hitap eden ve daha kallavi cinsinden balık bulabilmek amacıyla en az 7-8 yer değiştirdik desem abartı olmasın… ![]() Son derece zevkli, dost ortamında geçen, Mercanından-Karagözüne-Tek dahi olsa Çuprasından-Kırlangıçına ve Hanosundan- Tragonyasına kadar hemen hemen her cins Balığı bulduğumuz güzel bir av oldu…(Tabi bu arada ben ha bre bu güzellikleri sizlere de yansıtabilmek için, elimden geldiğince elimden oltamı bırakıp bırakıp görüntü almaya çalıştım...) ![]() Daha iyisinin ve bereketlisinin sizlere denk gelmesi dileğiyle, tüm amatör balıkçı dostalara rastgele…. ![]()
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 27-11-2011 " tarihinde saat 21:19 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Video eklendi |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Allah bereketini versin ishakcım bunada şükür ne olucak yani deniz orda balıkda oraya gelicek eninde sonunda allah sağlık versin sende orada olucaksın rasgele diyelim.afiyet olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel bir gün olmuş ishak bey.afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nihayet lüfer | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 13-10-2008 00:20 |
11-05-2008 kofanası (sona yaklaşırken) | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 13-05-2008 10:40 |
Hasret kaldım görmeye | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-09-2007 22:26 |
erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık | kturkol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 23-07-2007 17:17 |
Nihayet | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-08-2006 23:18 |