|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ben İzmirimden muğla dalamana taşındım ve kırmızı kurt bulamıyorum...
imkanı olanlar yollarmı acaba. selamlar..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan kardeşim, İzmir'den sana yollamaya gerenk yok. Kırmızı kurt orada bolca bulursun. Hemen tarif vereyim. Çayların balçık olan yerlerinde balçığı kaldır, yada taşları çamurdan çıkar altlarında mutlaka bulacaksındır. Zira Dalaman çayında çıkartıp kıyıdan av yapmışlığım var. Ha sonuç alamadın, bulamadın, artık sana buradan bulup yollamak boynumuzun borcu olsun. RASGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() serkan msn veya herhangi bir adres verirsen yardımcı olayım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'de Dalış Malzemesi Satan Yerler | hasanova | ZIPKINLA SUALTI AVI | 4 | 26-11-2008 13:40 |
İzmir'de balık avlanabilecek yerler??? | Troya | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 12 | 26-11-2008 12:42 |
çay içmeye düşkün arkadaşların dikkatine | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 48 | 07-03-2007 09:46 |
Bu mevsimde İzmir'de zargana avı olur mu? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 30-11-2006 08:13 |
Parmağa oturan misinanın çaresi ne? | Taygun KOCABIYIK | SAĞLIK | 11 | 08-09-2006 14:14 |