|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() USKUMRULAR
Demir alsak güzelbahçe limanından Rotamızı çevirsek kanala Sıcak bir muhabbet başlasa uskumrudan Çabucak gelsek mavi sulara Zokaları yemleyip atsak denize Herkes başlasa sessizce beklemeye Sonra peş peşe çeksek uskumruları ağzına kadar doldursak livarı Uskumrular dolaştırsada oltaları kimse umursamaz karışanı dolaşanı Çünkü doldurmuşuz livarı yakalamışız tombul tombul uskumruları... Taygun Kocabıyık İş yerinde denize duyduğum hasret sıkıntı ile birleşince böyle bir şiir yazdım pek fena olmadı sanırım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Vaay Taygun ... Var sende bir şeyler abicim.Herkes hisseder ama yazamaz.Ben çok beğendim.Tebrik ederim...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Helal sana taygun çok güzel bir şiir
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeni bir, Orhan Veli geliyor gibi... Şiir çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık. Devamını da bekliyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim coşmuşsun enginlere sığmamış taşmışsın ağzına sağlık.Sen yakında La Fontene tadında masallar hikayelerde yazarsın tekrar ağzına sağlık kardeşim benim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendi rekorum! | seraycik | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 23-11-2009 07:51 |
Kendi sitem | carizzo | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 13 | 31-10-2009 23:44 |
Güzel Bir şiir | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 03-10-2007 17:20 |
Şiir | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 20-06-2007 21:13 |