|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Benim daha evvelki derin su videolarımı seyreden arkadaşlar teknede kullandığım el yapımı cıkrığımı görmüşlerdir 3 hafta evvel bir mühendis arkadaşla üc gün uğraşarak yeni bağzı ilavelerle daha randımanlı şekilde calışmasını sağladık bisiklet ayna dişlisi ve arka dişlisinde teknik olarak bağzı değişiklik yaparak cıkrığın daha randımanlı calışmasını uyguladık kasnağın dönme sayısını bir e iki olarak sağladık bir başka değişle ben büyük dişlinin kolunu bir defa döndürdüğümde kasnak iki tam tur yaparak calışacak.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu cıkrığın daha evvelki görünüşü. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeniden düzenlendikten sonraki hali. Cıkrığın yandan görünüşü. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu resimdede arkadan görünüşü. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu görüntü öntaraftan oluyor ipin veya misinanın geleceği taraf bir makara ve kasnağa sarılacak ipin kasnak dışına taşmamasını sağlıyacak krom tel görülüyor. __________________ Bu mesaj en son " 10-02-2008 " tarihinde saat 07:54 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Rauf cum anlaşıldı sen kafaya taktın...10 m lik camgöz ü tutacaksın...valal helel olsun hocam
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() muvaffak ustam öbürki biraz zayıftı tek taraftan bağlanıyordu kasnak mili ve kola kuvvet daha cok döndürüyordum cıkrığı böyle daha iyi oldu gibi denicez bakalım kıyıda burada balon balığı cok derin daha iyi selamlar hacam.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi tebrik ederim bol ve kalite balıklı maceraları daha sık göreceğimize eminim.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hocaların hocası Rauf hocam, bu yeni sistemin ile inşallah daha rahat eder ve arzuladığın trofelerine kavuşursun...Bu arada videoların ile bizleride mutlu etmen dileğiyle rastgele...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık Rauf abi,işlevselliği ile çok güzel olmuş.Naçizane fikir olarak, dişli sistemininde yarış bisikletlerinde bulununan grup dişlisi ile 5 kademeli farklı devirler elde etmek mümkün olabilirdi.Shimano marka dişli takımı (vites değiştirme kolu dahil) en son sorduğumda 27 YTL idi.Bir de abi,ne olursun dişli ile zincir mekanizmasına bir koruyucu kılıf yapın.Allah göstermesin,ne olur ne olmaz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ondan sonra Rauf abimin patenli malları Cabelas ta teşhire çıksın.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bu zincirin krom olanı var genelde yarış bisikletlerinin kullandıkları zincirler krom olur şu cıkrığı bir deneyimde her şey ok olursa ondan alıcam cevap biraz uzun oldu ama hem diğer doslarıma fikir verebilmek hemde yakalamışken sevgili erol ustamla sanaldan biraz muhabbetim olsun ![]() Bu mesaj en son " 11-02-2008 " tarihinde saat 12:15 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abim sen teknik resimden bahsediyosan ve ayrıntıları aktaramamaktan bahsediyosan zaten bilinçli bir iş yapmışsın.Basit düzenekler daha sağlam ve daha dayanıklı olur , daha az arıza çıkartırlar.Çıkan sorunlar da kolay hallolur.Sonuna kadar helal olsun diyorum ve saygıyla eğiliyorum güzel abim.
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım derin sudada rahat yok artık mercanlara
![]() Eski halinden daha kullanışlı olmuş tur sayısı fazlalaşmış daha ne olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıklar neden bitti | TUNCAY ŞEKER | Dökümanlar ve Makaleler | 13 | 01-02-2010 11:23 |
En sonunda teknemiz bitti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 25-03-2008 06:38 |
yeşilırmak öldü bitti | genc balıkcı tunahan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 23-10-2007 09:00 |