|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Dün yaptım ...Yusufçuk
Belki hiç kullanmıyacagım... Ama olsun...yaptım işte. Bir tutku bu Kalmasın içimde... ![]() Bu mesaj en son " 03-03-2008 " tarihinde saat 07:29 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık.Bu fly çok güzel.Tatlısu avcıları havada kapar bunu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() muvaffak abi tebrikler çok güzel olmuş.. keşke denizdede iş yapsa dimi..
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() emeğine sağlık muvaffak abicim,gerçeğini aratmayan bir fly olmuş.inşallah tez zamanda kullanma imkanı da bulursun.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar ben im bu böcekten umudum ileride...bu yusufcukların çogalıp azmak üzerinde uçuştugu zamanı beklicem ve ancak levrek te deneyeceğim..
bakalım bide.. iş yaparsaaaaa..... ((Yırttık abicim...yırttık..))Feridun bitir |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fly Mufi abim,ellerine sağlık,umarım deneme fırsatın olur bir gün,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() Muvaffak Ağabey
Süper olmuş, ellerine sağlık. Bayağı becerikliymişsin.
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mufi tebrik ederim gerçek gibi olmuş.Ben yusufcuk yiyen biri olsam ben bile atlarım emin ol.Ellerine sağlık süper olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel olmuş abi kanatlarında kullandığın materyel naylon mu ?
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() |
||
![]() |