|
Su Ürünleri Su ürünleriyle ilgili araştırmalar ve teknik bilgiler. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu Balığı Kofana diye aldım.Edirne Meriç Nehrinde tutulmuş.Doğru Mu?
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kofanayla uzaktan yakından ilgisi olmadığını söyleyebilirim. Ama gerçek adı sanı nedir bilemiyorum...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() inşallah fazla para vermemişsindir.. bende bilmiyorum ne olduğunu
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 5 kilo civarı vardı.20 YTL verdim.Ama eti çok lezzetliydi.Meriç Nehrinde Kofana tutuluyor diye çok duydum.
Annem Balığı görünce kıyametleri kopartmıştı eve sokmam diye.Şuna ver buna ver diye dil dökmeye başlamıştı.Olmayınca çöpe atarım diye tehdit etmişti. Annem 20 YTL verdiğime inanmamıştı.
1974 Bayburt-Edirne Psikolojik Danışman-Yönetici Mesut Bu mesaj en son " 20-03-2008 " tarihinde saat 20:54 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Resmini eklemiş olduğunuz balık, Aptalca ve Sarı Balık adlarıyla da tanınan bir Siraz.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() üzülerek söylüyorum kofana lüferin büyüğüdür denizlerde yaşar ..... resimdeki balık kemalinde yazdığı gibi siraz balığıdır...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Siraz da değil gibi geldi bana.Çünkü siraz balığı uzun.Enine geniş değil.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() siraz değil sanırım
linke bakın [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
KABABURUN (Chondrostoma regium) da benziyor ama kafa yapısını tam görseydik / tam yandan net resmi olsa ,,artı ana kuyrukta sanki darbe almış gibi ancak bu karaburun denilen balıkta trakyada gözükmüyor..Neyse kardeşim afiyet olsun inşallah taze idi.. sen yinede bizim sitedeki benim hazırladıgım şu ülkemiz sularındaki deniz ve iç su balıkları tablosuna bakıver önce.. yinede bundan sonra yardımımız dokunursa severek..yanındayız.. |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu balık kesinlikle lüfer ailesinden değil.Tatlı su balığı.Pek anlamasam da Kızılkanat'a benziyor.Dedim ya pek anlamam.Fotoyu farklı açıdan görebilseydik (tam yan ve üst) karar vermek daha kolay olacaktı.Çok küçük bir ihtimal de Tahta balığı olabilir.Sevgiler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
doğru mu? | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 02-06-2008 08:40 |
tekneyi aldım sonunda | yilmaz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 35 | 28-05-2007 15:37 |
Doğru Olani Yapmak | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 13:25 |
Kayık aldım Sizce nasıl ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 02-11-2005 12:34 |