|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar izmir mordoganda tekne kiralayıp olta balıkçılıgı yapmaktayım..ilgilenen arkadaşlara duyurulur..selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba ben de izmir civarında avlanıyorum. Fakat hiç tekneden avlanmadım. Bana tekne kira bedelini ve detayları yazarmısınız.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaşar abi aramıza hoşgeldin.Katılımcı olman dileğiyle
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende yeniyim herkeze merhaba.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yasar abi aramıza hoş geldin, bizde teknemizi almadan önce mordogandan Cem abi ile çok balıga çıkmıştık.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoş gördük arkadaşlar..herkese teşekkürler..rastgelsin
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aranıza katılmaktan mutluyum herkeze bol balıklı avlar
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Acemi 2 sizde aramıza hoşgeldiniz.İmza ayarlarınızı(isim yaş kan grubu şehir v.s)yaparsanız size nasıl hitap edeceğimizi anlarız.Katıllımcı olmanızı dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Yeni kardeşlerim sizleri aramızda görmekten mutluluk duydum.Hoş geldiniz.Katılımcılığınızın devamı dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.Balık maceralarınızda rastgelsin.Keyifli paylaşımlar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tanışma | erhan41 | Tanışma | 1 | 14-05-2008 18:57 |
tanışma | eşkina | Tanışma | 5 | 14-04-2008 19:34 |
tanışma | fevziaydil | Tanışma | 14 | 06-04-2008 17:50 |
tanışma | balıkcı omer | Tanışma | 31 | 19-03-2008 10:57 |