|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar inanamıyorum.Bu nasıl bir rekor.Şimdi gözüme çarptı.Bu olaya bir el atalım ve sayıyı yukarı çekelim.Bir akşam anlaşıp(evliler eşlerinden izin alıp Serkan sözüm sana değil kızma) birde forum rekorunu kıralım.Şimdi diyeceksiniz ki burası rekor yapmak için değil paylaşım için....Olsun bu da bana göre paylaşım veya ben bu olayı paylaşmak istedim...Gün kararlaştıralım mı...Yada bu açtığım konu altlara doğru gariban bi şekilde ilerlesinmi...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seni destekliyorum Sami kardeşim.
Bir de balıkçılar için, tutkudan bahsederler. Ama ne yazık ki bu tutkuyu forumumuza göstermiyoruz. Şu logo başlığı altında Serkan'ın bir eleştirisini okudum. 133 diyordu sanırım. Bu kadar üyesi olan bir forumda sadece 3-5 kişi görüyorum akşamları. Şu anda bile 3 kişi var (22.12.2005 saat15:40 civarı). Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() haklısın katılım çok az .olsun elbet bir gün katılım çoğalacak
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 135 üye var ama biz 30 tanesini görebildik bu güne kadar.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Acaba bu üye arkadaşların konulara katılımlarının azlığı yada hiç olmaması bazen balıkavından konuları değişik yerlere çekmemiz kendi aramızda yaptığımız tartışmalar olabilirmi?yada yanlış bir yazı yazıp tepki alırım korkusu,mu? ben derimki her kimse üye olan herkes istediği şekilde balıkavında fikrini yazıp çekinmeden katılımlarını daimi kılmaları.
Kimse anadan doğma balıkcı değil ve dünyada bulunan hiç bir balıkcı,da ben üstün bir balıkcıyım diyemez çünki balık avında her gün yeni buluşlar yeni bilgiler oluşmakta çekinmeyin balıkcı dostlarım fikirlerinizi beyan edin ki biz de sizlerden bir şeyler öğrenelim öğrenmenin sonu yoktur.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing gear aw_82 saat | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 99 | 02-06-2012 21:57 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
4 kişi 1 katılım | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 09-10-2006 12:59 |
Saros Körfezi'nde 2 kişi vurgun yedi | Sinan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 07-07-2006 07:17 |