|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili abilerim,aşağıdaki iki sarı balıktan bilgisi olan varmı
![]()
Emre Alçı 01/02/1997 buca/İZMİR Bu mesaj en son " 14-06-2008 " tarihinde saat 14:21 itibariyle emre97 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emre'cim yukarıdak balığın okyanus balığı olduğu kesin. Ancak "Zebrasoma Flavescens" ile aynı familyadan geldiğini zannediyorum.
Amacın balığın kanarya sarısı olması ise, bunu da tercih edebilirsin aşağıda bir link veriyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben de ilk etapta Yellow Tang 'e benzettim ama, ağız yapısı ve göz etrafındaki gri leke ile ayrılıyor.Sanırım yakın bir tür.İlginçtir, biraz arama yaptım ama, aynı balığın resmini başka bir yerde bulamadım.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarı balıgım benim:) | delvel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-08-2011 13:42 |
Labidochromis caeruleus (Sarı Prenses) | Caner BALIKÇI | Akvaryum | 10 | 28-07-2011 10:59 |
Yunus,frontoza ve sarı prensesler. | ibrahimz35 | Akvaryum | 6 | 07-11-2008 08:48 |
Sarı Balık | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 4 | 27-08-2007 16:45 |
sarı kanaryalar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 18-05-2007 10:05 |