|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() selam dostlar akşam kalamara deneme avı yaptım baktım ki sezon açılmış
bende sezonun ilk kalamarlarını yakaladım lezetini unutmuştum çok iyi geldi birazda avından bahsediceğim ![]() bu takıma 60lık misina bağlıyoruz yaklaşık 20 metre saldıktan sonra teknemizin en ağır yolunda ilerliyoruz arasıra boşa alıyoruz kalamar yeterince hızlı değil zokayı rahat yakalaması için çok ağır olmalıyız genelde akşam güneş batışında başlıyan av sabah güneşin doğuşuna kadar sürüyor çok derinlere gezmiyoruz ilk akşam suyu sabit demirliyoruz hava karar maya başlayınca tura çıkıyoruz demirleme zamanında kalamar kıyıya iniş yaptığı için zokayı sade bağlıyoruz onun özelliği ağır batması bir süre bekliyerek ağır ağır çekiyoruz akşam turunda ise kalamar vuruş yaptığızaman aynı palamut gibi balığı aldığımız yerden turluyoruz ve devamını diliyoruz devamı vurursa bu şekilde bir netice alıyoruz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel, eline sağlık, taze kalamar gibisi de yok gerçekten.
Yanısıra; ne yaptın, tekneni satabildin mi ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süper av olmuş Volkan abi teknikte biraz değişik öğrendiğimiz iyi oldu.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() güzel olmuş abi süper
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler arkadaşlar bu arada tekne daha satılmadı
![]() satılır satıllaz yeni birtekne alıyorum çok daha büyük ve geniş
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() ee bizamet gel bigün dikili uzak bir yer değil
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Volkan çok güzel av olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Eline sağlık Volkan kardeşim, bahsetmiştin orada kalamar olduğundan daha deneyemedim aa bu hafta içi inşallah kısmet olursa kalamardayım
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Volkan iyi bir av cıkarmışsın her zaman oldugu gibi.
Devamını dilerim. Dedigin teknigi ilk fırsatta deneyecegim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |