|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() herkese merhaba.
bugün uygun bir fiyata ryobi komatsu 3,45 m. 50-150 atarlı karbon kamış aldım. haftasonundan önce kullanamayacağım.. daha önce kullanan oldu mu? çok merak ediyorum. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hayırlı olsun alper.makinası gibi ise hiç korkma...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Riyobi kamışlar Türkiye ye ilk geldiğinde birkaç tane denemem için gönderilmişti ve bir tanesi ummadığım kadar kötü not aldı... Senin aldığın kamış olmamasını ümit ederim... O dönemde 80-90 ytl arasında piyasaya giriş yaptı ama kalitesi kısa sürede anlaşılınca hızlıca fiyatları düşürüp stokları eritmeye çalıştılar sanırım..
Alınan bir ürün herkesin beklentilerine uygun olmayabilir... Umarım senin beklentilerini karşılar Alper... Hayırlı uğurlu olsun... Rastgele..
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
abi umarım memnun kalırım .. aldığım kamış linkte [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Senin aldığın kamışı hatırladım... Fena değil... Hayırlı olsun.... Sahte balık yada kaşık atarken orantılı savur... birde büyük balık takılırsa ![]() Rastgele
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() RYOBI FUJI-325 (40-125g) bu nasıl hocam bunu denedinizmi bir fikriniz varmı.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
linnerman nickli serdar hocamız ya da gauss nickli serdar hocamız kullanıyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() selam papiraov (ismi blsek daha iyi olurdu) kamış oldukça iyi.ben atçekte kullanıyorum lüfer için.ben beğendim...alper kardeşimiz vesile oldu almamda onada tekrar teşekkür ediyorum..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() serdar bey ben aslında mırmır,çipura levrek,izmarit,istavrit lüfer v.b avcılıkta kullanmayı düşünüyorum.hassas uçlu kuvvetli kamış olarak beklentim var.sizce beklentimi karşılar mı?
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() RYOBI 3.75 aldım 50.155 gr atarı gayet güzel at çek için ideal bir kamış memnun kalacaksınız gülegüle kullanın bol avlar dilerim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makine-kamiş Bakimi Ve Temizliği | HALDUN YALIMLI | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 24-01-2009 11:52 |
RYOBI ecusıma 6000vı...bakmadan geçmeyin... | umutec | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 07-10-2008 17:05 |
KamiŞ Tutucu | igmsva | Malzemeler ve Bakımları | 4 | 16-01-2007 10:50 |