|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() oncelikle sayın abilerimiz başta olmak uzere arkadaşlarımız kardeşlerimiz ben sitenizin yeni uyesi olmama rağmen zamanımın butun boş vaktini sitede geciriyorum paylaşımlarda bulunuyorum fakat benim yakındığım konu actığımız konulara attığımız mesajlara yanıt alamamak ne bileyim bunun gibi şeyler ha tabikide yardımcı olan abilerimiz arkadaşlarımızda var ama katılımı ne kadar arttırırsak o kadar cok daha paylaşım okadar daha cok tanışma arkadaşlık içerisinde muhabbet sohbet ve av yapabiliriz diye düşünüyorum.....saygılar
Umut KARAKOÇ İZMİR / 1987 buca karakocumut@windowslive.com TEK HEDEFİM Xiphias gladius KILIÇ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() umut kardeşime sonuna kadar katılıyorum.
Lütfen kısada olsa bir şeyler yazalım. Saygılar.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar ikinizede hak veriyorum,ama deniz için denizde tecrübeli arkadaşların ,tatlısu için de tatlısuda tecrübeli arkadaşalrın cevaplamaları çok daha iyi olur,Ancak sıf soru sormak için siteye üye olanlar var bu kişiler tabiri caizse damdan düşer gibi soru sorup ortadan kayboluyorlar,önce siteye gir,kendini tanıt,imza ayarlarını tam yap bizde senin kim olduğunu bilelim,sana nasıl hitap edeceğimizi bilelim,sitede dolaş eski formlarda ne var ne yok araştır sonra sorunu sor bizde cevap verelim.Daimi üyeler için de geçerli,çoğu zaman aynı sorular defalarca soruluyor.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
organizasyon konusuna biraz eğilmek gerekli.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar herkese merhaba foruma yeni katıldım.elimde eski bir makine var,dam marka marka sanırım dişli sıyırmıs ıstanbulda tamiratını yapan yer varmı ,yadigar bişey yardım lütfen,su anda yenisini alacak durummda yok
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar paylaşıma katıldıkça arkadaşlıklar artar, bu arkadaşlıklar zamanla dostluğa dönüşür, yardımlaşmaya dönüşür, ben burada bunu yaşadım. dolayısıyle biz bu balık sevdasını kalbimizde taşıyorsak, denizi, seviyorsak, birlikte muhabbetler,organizeler,yardımlaşmaları gerçekleştirmemiz gerekmektedir. ben burada hadi arkadaşlar bu hafta şuraya ava gidelim dendiği zaman katılımı görmedim. aslında bir iki ufak veya büyük farketmez organize olabilsek. daha sıcak dostluklara neden oluruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() umut kardeşim kesinlikle haklısın
konu hakkında abilerim oldukça iyi açılımda bulunmuş katılıyorum.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() nadir kardeş bu konuyu açmak ile iyi etmişsiniz tebrik ederim.
kimseye lütfen kızmayın her kes merak ettiklerini sorsun.dilimiz döndükce anlatalım ama lütfen kızmayın çagımızda gençler sabırsız ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dumanaltı olmak ne demektir | MAVİ FENER | SAĞLIK | 0 | 18-07-2009 17:35 |
Üye olmak, Sonra da Susmak.... | uzman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 02-10-2008 15:04 |
şehit olmak !!! | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 08-10-2007 23:01 |
Balık Olmak da Zor... | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 08-09-2006 08:42 |
Hayatın Farkında Olmak | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2006 10:59 |