|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar,
Üye olalı epey bir zaman geçti ancak fırsat bulabiliyorum. Kendimi tanıtayım istedim. Kaynak mühendisiyim, Kocaeli'de oturuyorum '76 doğumluyum. Çocukken olta yapar satardık, Yarımca'da liman'da balık tutardık. Aradan zaman geçti unuttuk, çapariyle istavrit tutmayı bile beceremiyoruz artık. Geç de olsa başladık gene bakalım. Herkese rastgele, |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, iyi sohbetler dilerim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba hoşgeldiniz,
Bende yeniyim,çocuklugunuzdan bahsetmişsiniz.Benim ki aklıma geliverdi birden,bilir bazı arkadaşlar kesin , izmir - göztepe-arap deresinin dibinde troylobus garaji vardi, eski boynuzlu belediye otobusleri vardi o zamanlar elektrikle calisirdi işte tam o garajın dibinde geçti çocuklugumun bir bölümü, göztepe parkinda ki aslan heykelinin sırtında oynardim hep,saray gazinosu vardi onun dibine bağlardik teknemizi , çocukken her gün baliğa çikardik şimdi o günleri hatirladim , harika günlerdi, rahmetli eniştem her yakaladiği baliği avucunun içine yatirir, boyunu ölçer küçükse geriye atardi, çok uzun olucak simdi duygulandim... Tekrar hoşgeldiniz. En içten saygilarimla
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() hoş geldin murat bereketli avlar olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Murat hoşgeldin.Keyifli paylaşımlar.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |
selamlar | eyupgokay.tr.gg | Tanışma | 9 | 04-09-2008 20:39 |
selamlar | almora2 | Tanışma | 5 | 11-02-2008 19:49 |