|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] merhaba arkadaslar yaklasık 10 belkı 12 aydır mersın koyuna gıtmıyorum benım ıcın yorucu oluyor fakat cupra sezonu acıldı dedıler bende bı sansımı yoklayım dedım cuma gecesı saat 3.5 ta cıktık ava bısey yok 1 saate yakın uyudum ve sonra da tekrar ava basladık ve butun gun hıcbırsey vurmazmı artık dedımkı yok burada bırsey ben ıldırıma gıdeyımde sırtı yapayım derken sadece 5 dakıka bıyere baglandık ve yengecı atar atmaz zınk ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar abisi tebrikler 5 dakikada 7 balik güzel, Afiyet olsun ellerine saglik paylasim icin tesekkürler.Sonraki avlarinda bol sanslar,rast gele.
Ressimleri yüklerken ayarlarsan iyi olur 5 dakikada 7 di balik ressimlerin acilmasi 10 dakika ayari 640X480 olursa daha iyi olur. Selamlar.
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Deniz bu ne yapacağı belli olmaz futbol nasıl 90 dakika son saniye bile önemli işta öyle birşey.Tebrik ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() rastgelsın butun arkadaslara ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa yine bunada şükür.90+5 te de olsa harika balıklar.tebik ederim.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi tebrik ederim. Bir çok kez insanın başına böyle şeyler geliyor tüm gün boş bekleyipte hadi oltaları toplayalım dediğinizde balıklar sanırım duyup patır patır yukarı geliyor
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Mustafa,
Çipura olsun çamurdan olsun varsın son dakika gelsin. Balıklar güzel tebrikler ve afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet onemlı olan balıgı son dakka da alabılmek dedıgınız gıbı sırtıda yaptım fakat 3 tane arsız balıgımız anoz atladı bunada sukur dedık artık
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler . Çupranın tadıda bir başka olur.
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() sevgiler saygılar |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
Altın Yumutlayan Balık; MERSİN BALIĞI | Taygun KOCABIYIK | Su Ürünleri | 7 | 26-11-2009 12:45 |
Gerence koyu fatihi KUZU BUNLAR KUZUUUU :) | kaptancemal | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 05-05-2009 09:06 |
Bize her gün bayram ****MERSİN****16/12/2008 | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 05-01-2009 22:48 |
SON DAKİKA !!. (Remziden Naklen) | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 18-12-2007 15:46 |