|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Tüm üyelerimizin dikkatine önümüzde güzel ve değerlendirebileceğimiz, bayram tatili var, bu fırsatı değerlendirmeye var mısınız ? daha önce de becerebildiğimiz kadar bir -iki gezi yapmıştık, katılımlarımız da çoğunluğu sağlıyabilirsek hem kaynaşmak hemde iyi bir av yapabilme şansımız olur, bayramın son günlerine doğru düşünürsek daha iyi olacağınıu düşündüm, bilgilerinize sunmak istedim. yazımın altına düşüncelerinizi bekliyorum, hepinize hayırlı ve bereketli avlar diliyorum. Not: maalesef yanlız İzmir için yapmaya çalışıyoruz, diğer illerden üyelerimizden bir atılım bekliyoruz. sevgi ve saygılarımla.....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abi geçen yıl foça çok güzel olmuştu.
Öyle bir organizasyon yapalım hep birlikte hem tanışmış oluruz hem güzel bir anıyı daha hatıralar arasına eklemiş oluruz ![]() Şu foça fotoğraflarını bulursam ekleyim buraya bari ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sen ayarla bi aksilik çıkmazsa ben geliyorum ama tekne oltam yok senin çırağın olurum ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Ethem kardeş, taygun, hasan teşekkürler ethem kardeşin dileği gibi katılımı artırabiliresek iyi bir gün yaşarız, die düşünüyorum, bu arada alikon8 teşekkürünüzü gördüm yine buluşmak umudu ile beklerim, daha bayram tatiline zamanımız var... sevgi ve saygılarımla....
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() izmir'e gelmek isterdik.. iskenderun katılımını arttırıp iskenderunda bir organizasyon yapabailiriz inşallah...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Biz hala foça fotoğraflarını bekliyoruz. Bir zahmet Kardeşim koyarsan seviniriz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Adnan abi ben 2 kişiyim zehirlediğim okuldan bir arkadaşımda katılıcak kesin.(arada başka ufak çaplı organizasyonda olursa bu hafta sonu harici yine kesin katılımcı)
İbrahim abi foçada inanırmısın hiç fotoğraf çekilmemişiz hep video var yüklemesi çok uzun sürüyor (ttnet malesef). Daha 29 ekimde ahtapotla verdiğim amansız mücadelenin videosunu yükleyemedim artık elden cd halinde ulaştırırım ben sana ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||||||
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
+ Özgür abide benden haber bekliyor oda büyük bir aksilik olmazsa katılacaktır.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 16:11 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
Istanbullu Balicilar Haydi Buraya | RULUDAG | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 43 | 26-01-2008 09:46 |
balığa gitmeliyim | Aziz Gerzeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 24-07-2007 17:37 |