|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar yine bir haftasonu geldi çattı!!!
Balığa çıkacak tüm arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum!!! Arkadaşlar ortamınız güzel muhabbetiniz tatlı oltalarınızda balıkla dolu olsun!!! Sewgilerimle!!! ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol ufuk kardeş.varol. nurol.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür edim Uğur abi!!!
Kudurmuş olmama rağmen Ben bu hafta sonu boş geçeceğim galiba sen çıkacak olursan bol şans dilerim abi!!!
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Pazar günü bizimde niyetimiz var bakalım umarım hava güzel olur ağız tadıyla avlanırız.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Umarım çıkarsın Tayguncum!!!
Oltan hep dolu olsun gelende hep iri olsun!!! Ben bu hafta tutamıyorum ama sen beni bilyosun hemen B planını devreye sokuyorum ve akşama balık yiyorum ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ufuk abi 1 saat sonra balığa gidiyorum inşallah dediğin gibi muabbetli ve bereketli bir balık avı olur.. senin b blanlarda şok kampanya başlamış kültürlerde
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Veli kardeşim sanırım dediğim muhabbeti yaratmışsın (av raporunu gördüm braz önce)
Kadeşim deniz varken kültür balıkları iyi gitmiyor ama yinede kendimin tutamadığı bir haftada böyle idare edeceğiz!!! İyi ki rakıyı denizden tutmuyoruz yoksa ne yapardım ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ufuk abi sirozlar p.tesi günkü avımdı
![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eli perte cıkarttık
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçmiş olsun kardeşim nereden geldi o eline yapiştı bak görünmez kaza ama bu işe gönül verenlerde durmak yok ne zorluk olursa olsun yola devam değilmi!!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese başarılar şimdiden | hamurabi | Videolar | 0 | 25-12-2007 17:50 |
Çalışmalarında başarılar... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 21-03-2007 14:53 |