|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() uzun zamandır sıteye gıremıyordum bu arada yaptıgımız balık avlarından bazı fotoları sızınle paylaşmak ıstedım hepınıze rastgele....
balıgınız bol olsun ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu resimlere yorum bekleme hocam çünkü yazacak birşey bulamıyorum
![]() Avlak neresidir acaba sormam mümkün mü?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mordogan sahıpaltı dostum ..
bızde hersey paylaşılır her zaman ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() üstadf valla diyecek birşey bulamıyorum. bu ne mükemmel bir balık. gözlerimiz bayram etti resmen. acilen havaların düzelmesini bekliyorum
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler seyir subayı!!!
Umarım tabirde sorun olmaz malum imzanızı göremeyince adınıza ve yaşınıza göre hitap edemiyorum!!!
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() buda çık güzel bir trofe tebrikler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() hocam tebirkler bu gazla izmire gelcem böle olmıcak bizde antalyada balık tutuyoıruz zanediyoruz kendimizi
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Resimler tek kelime ile şahane seyir subayı.Birde imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmeyiz.Merakla yeni resimlerini bekliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 1970 dogumluyum dılkı kardesım ıstedıgın gıbı hıtap edebılırsın ....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
25 Mart Eskİ FoÇa Raporu | bulentakici | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 28-03-2007 13:12 |