|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() değerli dostlarım. hava tahminlerine bakarak cuma günü balığa çıkma konusunda değerli fikirlerinizi almak istiyorum. sizce cuma çıkılırmı. herkese sevgilerimle
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Wind & weather 'ın tahminlerine güvenen biri olarak (ki sitenin tahminlerinde hataya rastlamadım) Sığacık körfezinde gün boyu orta şiddette batı rüzgarları esecegini biliyorum. havanın 3 gündür yıldız-poyraz esmesi ile beraber yorumlarsak, şiddetli yağmur yağmayacak, kıyılarda rüzgardan gelen pislik olmayacak ama akşam saat 8 den sonra lodos'a dönen hava saat 10 dan sonra avcılığı zorlaştırabilir.
Sürekli güvendiğim hava tahmin siteleri ise; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] (atina üniversitesi) Saygın YILMAZ Teos İZMİR 1977 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli dostlar yarın için yaptığım araştırmaya göre hava İzmir için avlanmaya müsait görünüyor!!!
Siz değerli dostların fikri nedir??? Yarın gidilesi bir hava sizcede var mı??
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ufuk abi izmiri bilmem ama, bu gün burda hava biraz soguk, deniz çarşaf gibiydi..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Meteoroloji sitelerinden bakmak harici yapılacak birşey yok. Ne desek yanlış olur
![]() poseidondan kontrol et Ufuk abi garanti sonuca ulaşırsın
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tayguncum poseidondan da meteorolojiden de baktım havalar iyi görünüyor kısmet karar verdim yarın gidiyorum kardeşim Allah bahtımızı açık etsin
![]() Allah kısmet ederse yarın resimleri koyacağım kardeşim!!!
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haydi rastgelsin o zaman
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ufuk kardeşim rastgelsin.
Fotoğraflarını bekliyoruz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 21-10-2011 11:33 |
02.05.2008 Cuma GERENCE | sedo35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 06-05-2008 13:32 |
Bu Cuma Günü Türkiyedeyim | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 26-07-2007 21:30 |
30Mart Cuma-Ismail Çakır adına | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-03-2007 10:28 |