|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
lisi aerospace fasthener techonology bestas balık aktıvıtesı serbest bolge / gazıemır / izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] teknemızın cesmeye varsıında cekılmıs fotografı normalde gezı teknesı olarak kullanılıyormus kısın ıse balık severlere hızmet verıyormus gunlugu 900.00 tl olan teknede gun boyu soguk ve sıcak (cay kola bıra vs) ıcecek tabıkı ucretlı bız yanımızda goturduguu ıcın pek sorun yasamadık bıraz pahalıda oglen yemegı (balık veya tavuk,makarna,sıgara bogregı salata ve soguk ıcecek)yanı klasık menu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buda yıne cesmeye varısımızda cekıldıgımız hatıra fotografı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buda arkadasımız bırolun kupa torenınden gordugunuz balık ların yanında 2 tane daha gopez var (acınası ama yapacak bırsey yok) gun boyu arkadaslar 1 tane balık yakalayabıldım sabah 06:00 gıbı taktıgım yemlerı oglen artık kurudukları ıcın attım ogleden sonrada 1 saat kadar takıldım yıne balık cıkmayınca bende denızde takıldım bu resımde gordugunuz guruptan en fazla balık tutan arkadas toplamda 6 parca balık tuttu tekne ıle 4 yer gezdık ama olmadı bana bıraz teknecı bu ısı bılmıyor gıbı geldı ama yıne de gunahını almayalım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] deniz hatipoglu 28\11\1978 gaziemir/izmir Bu mesaj en son " 15-06-2009 " tarihinde saat 09:24 itibariyle 35deniz tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Havanın azizliğidir bu bereketsizlik diye düşünüyorum. Çünki gerçekten muazzam bir fırtına vardı.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() denizden artık fazlaca balık çıkmıyor maalesef. küresel ısınma etkisi var, kimyasal kirlilik ve balıkçıların balık yuvalarını tahrip etmesi ve yamyam gibi avlanmasından mütevellit doğru düzgün balık bulmak çok zor oluyor.
saygılar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cesme Dalyan Limani Yaaardiiim | mehmeterhan | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 18-02-2008 03:12 |
Yine Cesme Dalyandaydik | mehmeterhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 24-12-2007 18:31 |
1.12.2007 cesme dalyan | mehmeterhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 03-12-2007 18:00 |