|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Misinalar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] FIRDÖNDÜLER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kurşunlar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] CARP YUVARLAK KURŞUN 90G 90gr ağırlık, Sazan balığı avına uygun üretilmiş kurşun, adet olarak satılmaktadır. PLASTİK TELLİ DALGA KURŞUNU 110G 110 gr ağırlığında, dalgalı kumluk alanlara uygun kurşun, takıldığında telleri açılır, adet olarak satılmaktadır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] PLASTİK TELLİ DALGA KURŞUNU 70G 70 gr ağırlığında, dalgalı kumluk alanlara uygun kurşun, takıldığında telleri açılır, adet olarak satılmaktadır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] FIRDÖNDÜLÜ KURŞUN 130 GR 130 GR ağırlığında fırdöndülü kurşun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] UÇAN TEL SIYIRTMA KURŞUN -90G [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] DALDIRICI SIRTI KURŞUNU 100GR 100g ağırlıkta sırtı çekmek için özel tasarlanmış daldırıcı kurşun, aşağı doğru ağırlık merkezi oluşturan burnu sayesinde oltanızı derinlere daldırır.ALINTI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu güzel açıklamalar için teşekkürler Nuri Bey.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler paylaşım için Nuri abi.
Şu telleri açılan kurşunlardan bizim buralarda yok galiba. Ben hiç görmedim. Yani Manisa'da yok hiç olmazsa ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi bişe sorucam bu iskandil kurşunun özelliği ne.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eğer bizim iskandil takımlarından bahsediyorsan iskandil kurşunu normal basit özelliklerde oltayı ileriye fırlatmaya veya tekneden dibe bırakmaya yarayan ağırlıktan ibaret olan kurşundur.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ozaman diğer kurşunlarla aynı özellikte dimi ben dedim belkide kurşun suya değdiğinde ses çıkartmıyodur. çünkü ben kurşun olarak somun takıyorum. takılma sorunu olmuyorda
![]() RASTGELE
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
Kurşunlar | HALDUN YALIMLI | Kurşunlarla İlgili Herşey | 6 | 07-06-2011 07:18 |
rapalaya fırdöndü | walras | AT-ÇEK | 3 | 24-02-2008 19:43 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:21 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:11 |