|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Güzel bir video daha...Bu yöntemle uygun yerde harikalar yaratıyorlar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan teşekkürler,çok güzel bir video,reklamı yapılan sol yandaki Live Baitler İzmir e geldi,fakat deneyemedim,gerçektende acaip elastik.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bu görüntülerin aldatmaca olduğunu düşünüyorum. Sürekli olarak kişiler çekilmiş.
Oltayı attıkları yeri neden çekmemişler. sanırım orda birileri var olta ucuna balıkları takıyorlar ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben baktım da arkadabir ara sea bass farm yazıyordu nedemekse
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abiler birşey soracağım:
video çok güzel de bu yakalananlar kefal değil mi? eğer kefalse nasıl rapalaya atlıyor? tatlı su kefali mi yoksa bunlar? bunlar tuzlu sudakilerden bu kadar mı farklı? yoksa gerçekten birileri arkada kefalleri oltaya mı takıyor? ![]() valla kafam karıştı
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
yo-zuri kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 0 | 01-04-2007 19:28 |
Bu bir BALIK mı? Vay canına! | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 13 | 25-08-2006 20:52 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |