|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Her sabah olduğu gibi saat altı da sahilde idim.At-çek yaptığım yerde başka biri atmış ve gidiyordu.Takımı çıkarıp at çeke başladım.Yarım saatlik denemeden sonra yer degiştirdim.Yeni yer de de en ufak bir takip alamadım.Tekrar yer değiştirdim.Bu arada saat yedi onbeş olmuştu.Takımı üçüncü atışımda yapıştığını hissettim.Güçlü bir şekilde asılıyordu.Üç dakikalık bir çabadan sonra kıyıya aldım.Yörede ismi tıral olarak anılan bir balıktı.Balığı çantama koyup at çeke devam.Peşinden bir çıplak veya bazı yerlerde çatal kuyruk denen irice bir balık.Derken bir baktım yedi tane olmuş.Bu arada takımı kopartanlar ve kaçırdıklarım da cabası.Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.Saat 10.30 olmuştu.Avlanmayı bırakıp eve döndüm.İşte eve dönerken yanımda getirdiklerim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel bir av olmuş tebrik ederim.
Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel av paylaşımına teşekkür ederim herdaim rastgele
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu avı yaptım ama sirküleri bu cinsler konusunda incelememiştim.Limitlere uyan sadece ikisi imiş.Aynı hatayı bir daha yapmak istemem.Amaç bağcıyı dövmek olmamalı üzüm yemek olmalı.Bu da şunu işaret ediyor.Av bölgemizde hangi balıklar var.Sirküler ne diyor.Av dan hiç balık tutmadan dönmektense ,yakalayıp bırakmak daha hoş.
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ayrıca balıkları hangi sahteyle aldınız marka/model bilgisi varsa yol gösterici olacaktır.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrıkler hocam güzel balıklar
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |