|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Genelde sağlıklı insanların başına gelen gizli ölüm ''senkop'' hakkında çekilen,
Kıbrısta 4. Doğu Akdeniz Sualtı Film Festivalinde 1.lik Ödülü alan belgeselin, Türkçe sesli, ingilizce alt yazılı full halidir. Bu belgeseli elimizden geldiğince çok kişiye ulaştıralım arkadaşlar, Ülkemizde bir çok kişi Senkop'tan haberdar değil ve Senkop'tan dolayı her sene bir sürü ölüm olayı gerçekleşiyor. Belki sizlerde insanların bilinçlenmesine yardımcı olabilir, farkında olmadan bir hayat kurtarabilirsiniz. İyi seyirler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 29-04-2010 " tarihinde saat 12:57 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşımın ıcın tsk ederım dostum
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum dostum.
Deniz'e ve deniz sporlarına tutkun kişiler için güzel bir ders,harika bir uyarı. Emeğinize sağlık.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bnde tesekkür ederim arkadaslar.walla gözlerim doldu izlerken.ozan benim çok yakın arkadaşımdı.ölümünden 3-4 gün önce telefonla konusmustuk.bir kac hafta sonu sonra beraberer dalışa gitmeyi planlamıştık fakat nasip olmadı.ölüm haberini alınca ilk basta yok canım bana saka falan yapıyolar demıstım kendimce.ilk olarak ozanı cep telefonundan aradım ama tel. kapalıydı.aklıma kötü kötü şeyler geliyordu ama hala inanmak istemiyordum.daha sonra okanı aradım ve malesef acı haberi aldım göz yaşları içerisinde.seni hiçbir zaman unutmuyacagım canım kardesim.bu arada bu filmin çekilmesinde emegi geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
Acısıyla ve bilgilendirmesi ile güzel bir belgesel.. Video içerisindeki şu iki cümle herşeyi çok iyi özetliyor.. "Doğayı karşınıza almazsanız, Bu işten hiçbir zarar almaz aksine keyfini çıkartırsınız".. Serbest dalış yapan arkadaşlarımızın da Dikkatli olmalarını, Bizleri Ozan kardeşimizin üzüntüsü gibi üzüntüye boğmamalarını rica ederim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim,gerçekten harika bir uyarı.Paylaşılması gereken bir konu..
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler.emeğinize sağlık.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() .
Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Dalanlara ve yeni dalmaya başlayacak olanlara bu belgesel (İBRET OLSUN). Hayatımız, canımız, vuracak olduğumuz balıktan daha değerlidir !!!!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At Çek Yöntemiyle Levrek Avı (Belgesel) | The Lunatic | AT-ÇEK | 14 | 09-03-2010 14:45 |
Herkes Mutlaka İzlesin (Senkop Belgesel) | zpt | SAĞLIK | 0 | 26-09-2009 16:18 |
SENKOP (SIĞ SU BAYILMASI) **önemli** | Taygun KOCABIYIK | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 08-01-2007 21:11 |