|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Öner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eğirdir'deki bir grup balıkçının av yasağının kaldırılması yönünde talepte bulunduğunu vurguladı.Bu talebi yerine getirmenin mümkün olmadığını belirten Öner, "Balıkçılarımız, 'gölde balık çoğaldı' diyor ama su ürünleri ve Tarım Bakanlığı verileri balıkçıların gözlemlerini doğrulamıyor. Gölde hala kerevit, levrek cinsi balık popülasyonunun zayıf olduğu görülmekte." diye konuştu. Vali Öner, geçen yıllarda yapılan yanlış bir uygulamayla göle aşılanan Çin sazanı ve Havuz balığının yavrularını yedikleri Levrek ve Kerevit'i ciddi anlamda azalttığını ifade etti. Eğirdir Gölü'nde Çin sazanı ve havuz balığının tükenmesi için kısmi av izni verildiğini de hatırlatan Vali Ali Haydar Öner, amacın ekonomik değeri yüksek balık potansiyelinin oluşmasını sağlamak olduğunu anlattı. kaynak:zaman.com
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() nuri abi abi bu bilgi balık avını ticari için yapanlar içinmi geçerli. çünkü daha 2 gün önce seyehet dönüşü antalyaya gelirken, afyon bolvaldin, ısparta yalvaçtan geçtim ve eğirdir uzantısında oldukça cok av yapanlar gördüm..
av yapıyorlarmıydı bilmiyorum ama takalarda vardı acıkta.. not: yasağı bilseydim ihbar ederdim keşke bu paylaşımı daha önce yapsaydınız.. teşekkürler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Nuri bey Egridir'de özellikle bizim takoz dedigimiz ( Çin veya Çim sazanı) hariç ticari balık av kesinlikle yasak ve bunun için özel 12 kişiden oluşan mobil bir göl koruma ekibi kuruldu. Ama ne yazıkki yinede kaçak olarak tutan çok kişi var. Yinede bu bilgilendirme anlamındaki ilginize teşekkür ederim.
![]()
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Haber paylaşımı için teşekkür ederim..
Rastgelsin.. |
|||
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Av Yasağı 15 Gün Ertelendi | Taygun KOCABIYIK | Resmi Avcılık Duyuruları | 10 | 13-04-2009 20:24 |
Rapidshare’de Yenilikler Devam Ediyor | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 13-07-2008 10:48 |
viyanada av devam ediyor bakin bakalim adlari ne | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 01-05-2007 02:58 |
iznik canlı yayın devam ediyor | cevat2 | TATLI SU AVI | 6 | 19-03-2007 23:03 |
avlanma yasağı | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 19-05-2006 05:21 |