|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlk levrek avım. Yer İzmir Güzelbahçe. Hava kararmaya yakın boru kurduyla tuttum kıyıdan. Özellikle belirtmeliyim ki yediğim en lezzetli balıklardan biriydi. Ne yazık ki o günden sonra bir daha tutamadım. Sanırım bu da acemi şansı olduğunu kanıtlıyor
![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 16-12-2009 " tarihinde saat 16:28 itibariyle The Lunatic tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() kardeş aramıza hoş geldin..
İmza ayarlarınıda tamamlarsan hitapda hata olmaz.. Ad soyad ve memleket doğumtarihi kan grubunuda eklersen seviniriz.. Kaya levreğine gelincede güzel, Size tek gelmiş ayrıca sirküler dışı bir balık olduğunuda belirtmek isterim.. İşaallah daha iyileri denk gelir.. Bu mesaj en son " 16-12-2009 " tarihinde saat 16:38 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşbulduk. Aslında uzun zamandır forumun okuyucularındandım. Artık hem okur hem de yazarım.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Uğur kardeşim aramıza hoşgeldin.Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
forumda sirküler yer almaktadır.acemi döneminde iyi bir şansla gelen balığın sirküler dışı olduğunu burada görebilirsin ama o dönem acemiydin.şimdi inşallah amatör bir balıkçı olarak bunların daha iyilerine herdaim rastgelmen dileğiyle kardeşim... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Tebrik ederim gayet güzel bir eşkina, İzmir'de nadir görülen bir balık gerçekten.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar, hoşbulduk. Güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Mesajdan sonra sirküler konusunu araştırdım. Sanırım önceleri eşkina avlamak yasakmış. 37/2 numaralı Denizlerde ve iç sularda amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen sirkuler ile eşkina avı yasak olarak tanımlanmamış sanırım. Birçok kavramı yeni yeni öğreniyorum. Uyarı için çok çok teşekkür ederim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uğur, güzel avlar oltandan eksik olmasın.Rastgele.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim Nevzat abi. Sevgiler
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz
Kalıcı ve keyiflipaylaşımlar.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kaya balığı efsanesi ! O bir radikal o bir fenomen ! | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-03-2010 13:14 |
Kaya balığından yem olur mu? :) | LehimpompasI | AT-ÇEK | 13 | 10-10-2008 22:18 |
eşkina | ilhanmania | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 14-09-2008 10:29 |
Dere Kaya Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 9 | 26-07-2006 21:04 |
Dere Kaya Baliği | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 8 | 13-12-2005 22:08 |