|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ![]() 08:00 civarında kaşıkla tutuldu.Rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() ali maşallah balık çok güzel.birazda mazisini anlatırsan tadından yenmez.daha iyilerine rastgele...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ali abi yine bir ceylan daha.
tebrik ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
Emeğinize sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ali kardeşim maşşallah balık süper.
Güzel bir trofe. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() şu aralar hafta sonu çok ciddi zaman ayırmama rağmen aç gözlü balıkçıların avlandığımız kıyılara boylu boyunca ağ sermesinden dolayı (kıyıya belki 10 metre mesafeye ağ atıyorlar.) balık yok. Belkide açıklarıda troller kurutuyor bilemiyorum. Çok kötü zamanlar geçiriyoruz. Balıktan eser yok. Şimdilerde boy boy lüfer resimleri eklemem lazımdı. Nerde...Tutanı görmedim bile. Bu ruh haliyle sabah 06 civarında av yerine geldim. yaklaşık 500 metrelik sahili 2 defa dolaştım. Yüzeyde balık olmadığından prizma ve kaşığı dipten çekmeye çalıştım. Olan malzemelere oldu. Tam ümidimi kaybetmiştim dönüyordum bu ceylan palamutu misafir olmaya karar verdi (yaklaşık 3 veya 4 saatir atçek yapıyordum). kıramadım aldım soğan patates ve tereyağıyla tanıştırdım. Sonra fırınla buluşturdum. Hepimize rastgele..
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler aynı zamanda afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali, kardeşim tebrik ederim...
Hiç olmazsa dönüşte sana yoldaş çıkmış. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2010 01 09 ceylan palamutu | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 14-01-2010 19:26 |
ceylan palamudu avı | ewrim | Videolar | 7 | 14-12-2009 15:02 |
ilk ceylan palamutum 20091205 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 10-12-2009 10:24 |
Ceylan Palamutu | Rauf | Deniz Balıkları | 17 | 03-11-2008 11:34 |
CEYLAN palamutu avı(Video Austuralya) | Rauf | Videolar | 1 | 19-11-2007 17:12 |