|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Dostlar geçtiğimiz hafta sonu tekne ile çıkmıyacağımız gerçeği olunca karadan avlanmaya karar verdık, yeni aşı yaptığım arkadaşlarla gerence de avlanabileceğimi düşündüm 9 ocak 2010 çağlar avdan bol ca kurşun ve iğne almaya gittiimde epeydir görüşemedğim Erol ve mert kardeşlerımle karşılatık 1 saatin üzerinde muhabet ettiğ ve eskı anılarımızı paylaştık bu arada 2 ay sonra mert kardeşimiz asker olacak . faruk kardeşimizin tavsiyesi üzerine aldığımız bir toba 50 gr kurşun ve iğnelerımız aldıktan sonra mangal keyfini yapabileceğimiz malzemelerımızı de aldık gece 01.00 giibi av yerıne zorla olaşabildik , Bu arada geçen yağışlarda balıklı ova tarafı perışan olmuş sel köprleri yıkmış balıklıova 2 ye bölünmüş çevre yola girince yolu şaşırmış olacağım sanırım yola en yakın bir yerde avlanmaya başladık ama rüzgardan hiç birşey anlaşılmıyordu hava çok sert esiyordu, yerimizi değiştirdik bir balık çiftlığının yanına indik, daha önce avlandığımız bir sahildi orada mangalımız yaktık yemeğimizi yedik eğlenceliydi maalesef bizi sabaha kadar ziyaret edecek hiç bir şeyle karşılaşmadık attığımız her olta denızde kaldı kısaca denıze kurşun döktük
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi gayretinizi tebrik ederim.
Bana sorarsan bende karadan balık avcılığına alışamayan biriyim. ![]() Bence tekne en güzeli sen tekneden avlanmaya devam et . ![]() Sorun mangalsa teknede mangal yakan teknecilerde var. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Birçok macera yaşanmış. Aslında plan amacına ulaşmış, dostlarla bir araya gelip yapılan sohbet ve de mangal keyfi. En sondaki polis cezası olmasaydı çok iyi olacaktı ama. Az para değil...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan sen olmayacak havalarda, olmayacak yerlere balığa git. Sonra karadan asla de
![]() Olur mu hiç? Bahar gelsin bak kıyıdan nasıl çekiyoruz balıkları.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Adnan abi keyifli anlatımın için teşekkür ederim..
Çok güzel zamanlar yaşamışsınız allah bozmasin.. Ancak kesilen cezaya üzüldüm.. Zira benim aracımda da film var.. Ne dersin gerence karareis tarafına gitmesek mi acaba bu sıralar..?? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi illa balık olacak diye bir şey yok..
ama güzel bir günün verdiği tatlı yorgunluğun üstüne cezaya üzüldüm. paylaşım için teşekkürler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sen Paşa Team'siz karadan gidersen böyle olur Adom. Hasan abiyi alsaydın yanına hiç böyle şeyler gelmezdi başına
![]() Tahlisizlik işte bi dahaki sefer umarım hem balık hem cezasız bir gün geçirirsin ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Adnan kardeşim ceza hariç keyifli bi gün yaşamışsınız. ama sen en doğru kararı vermişsin,bende tüplü mangal var yeterki sen mangal yakmak iste. ama bi şartım var balıkları sen temizlersin.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi bence güzel bir gün geçirmişsin(tabi ceza hariç)
denize kurşunda dökmüşsünüz nazara büyüye karşı ![]() ama kurşun etkisini 1 ay sonra gösterirmiş ![]() bence 1 ay sonra şansını birdaha dene |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
Bir Levrek Macerası. | Bornovalı | ANILAR | 16 | 23-11-2009 08:31 |
Pazar macerası | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 23-03-2008 00:45 |
18 Kasım Ildır Macerası | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 23-11-2007 09:32 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 03-05-2006 15:32 |