|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() MANİSADA BU GÜN UZUN ZAMANDIR ÖZLEDİĞİMİZ KAR VARDI.....
Necati kardeşimin benden fazla zlediğini bildiğim için ona hediye edeceğim bu görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Karlardan üşümüş badem çiçekleri.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda benim çiçeklerim .. (Büyüğü Furkan,Küçüğü Efe) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda kuzen Yağız.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Abim ince düşüncen için teşekkür ederim.. Ne zaman çektin fotoları..? kar azmış yahu, hayal kırıklığına uğradım ... Cumartesiye kalmaz bir şey.. Çocuklar yine göremiyecek kar'ı.. Bu mesaj en son " 03-02-2010 " tarihinde saat 16:38 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Badem çiçeklerine de yazık olmuş üşümüşler Kamil kardeşim biraz daha biriktiremedin mi karı... Paylaşım için teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil abim
sağol paylaşım için. biz gidip göremeyenlerede bir fikir oldu yukarısı hakkında .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil abi, teşekkürler.
Sayesende kar ve spil i görmüş oldum.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Goruntuler icin tesekkur ederiz Kamil abi. Karli ve aydinlik sekilde gormeyi cok isterdik umarim bi dahaki sefere o sekilde denk gelir
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kareler için teşekkürler Hocam...
![]() Ben dün akşam çıktım kar yağarken ama fazla duramadık bayağı soğuktu.. ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil Abi, Manisa'yı ve Spil'i çok seviyorum.
Bu sene gitmek nasip olmadı ama daha önceki yıllar gitmiştim. Badem çiçeklerine üzüldüm. Senin çiçeklerinin Maşallah'ı var.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() kamil biladerim paylaşımın güzel
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil abi ellerine sağlık güzel kareler.
İzmir e kar yağmasada sayende kar manzaralarını seyredip gelip görmüş kadar oldum. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
av olsun | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-03-2009 18:41 |
Teaser kardeşime sevgiler | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-04-2008 21:47 |
Selamlar Olsun. | Samet Eryavuz | Tanışma | 13 | 28-08-2007 18:28 |
Geçmiş Olsun | rüzgar2 | SAĞLIK | 19 | 04-07-2006 17:25 |
sezonu açtık Kordon' dan sevgiler.....(İmbat kardeşime sevgilerimle..) | obivan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 09-06-2006 17:47 |