|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Sülünes [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Her yemcide sorunsuzca ve bol miktarda bulunan ve hemen hemen hiçbir balığın hayır demediği bir yem de sülünestir. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sülünes çok yumuşak bir yem olduğundan küçük balıklar kolayca çalabiliyor.Bu nedene videodaki gibi bağlarsak kıyı avındada teknedede büyük avantaj..
Paylaşıma teşekkürler..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Bu ince lastiği taaa Sizin orada Bakkalda Pardon Av Bayiinde bulabilmiştik.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abiler video açılmıyor sorun bendemi acaba?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abiler bende çok merak ettim senede altı ay çandarlıda avlanıyorum ilk defa böyle sülünez takıldığını gördüm bide yazılı olarak anlatılırsa sevinirim rastgele
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Hocam anlatılacak bir şey yok ki.. Videoda seyrettiğiniz gibi.. Sadece sülünezi gecirdiğiniz şiş benzeri bir aparat ve Sülünezin üzerini sardığınız ince lastik benzeri bir misina sahip olmanız ve bununla sarmanız gerekiyor.. Küçük balıkların yemi parçalamaması için.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler şişden iğneye nasıl aktarıyor bunu anlamadım anlatırsanız sevinerim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mamun Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 17 | 22-02-2012 10:23 |
Sardalya Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Sardalya, Akyem | 12 | 08-11-2011 22:50 |
Madya Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Madya, Midye | 20 | 08-11-2011 22:47 |
Kalamar Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Kalamar-Sübye | 32 | 17-05-2010 09:41 |
Teke Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 13 | 04-03-2010 15:41 |