|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese öncelikle merhabalar...
Balıkçılık hakkında hiç bir bilgim olmadan geçen hafta gittiğim marmariste bi arkadaşım aracılığıyla balık tutmaya gittim ve balık tutmanın insana büyük bi keyif ve mutluluk verdiğini gördüm... Geçenlerde hediye olarak bi olta seti aldım... Gerçekten benim için çok güzel bi hediye oldu fakat baştada söylediğim gibi balıkçılık konusunda hiç bi bilgim olmadığından nette araştırmalar sonucunda sitenize rastladım...balıkçılık konusunda bilgili arkadaşlar ve abilerim olması ayrıca samimi bi ortam olması üye olmamda büyük etken oldu... Amatör Balıkçılığa yeni başlayan arkadaşınız olarak yardımlarınızı bekliyorum... herkese rastgelsin... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Cem aramıza hoş geldin kardeşim..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar diliyorum.. İmza ayarlarını tamamlamışsın.. Soyadını ve doğum tarihinide eklersen seni daha iyi tanımış oluruz kardeşim. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem aramıza hoş geldin .Keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() cem aramıza hoşgeldin kardeşim
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cem sıteye hosgeldın bol anılar ve paylasımlar
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim hoşbulduk Mustafa...
Sahilevlerinden çok bahsediyorlar... tamda bilmiyorum oraları... Kıyıdan balıkçılık için bu aralar nasıl acaba? havalarda biraz bozdu... İzmirli Arkdaşların yardımlarına çok ihtiyacım var ... ![]() Bu mesaj en son " 27-04-2010 " tarihinde saat 15:20 itibariyle JMJT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Yeni üye | oguzkurt | Tanışma | 8 | 07-10-2006 21:13 |
Yeni Bir Üye | gizer | Tanışma | 9 | 10-09-2006 00:09 |