|
Tekne Bakımı ve Donanımı Motor tavsiyeleri, tekne ve motor bakımı hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Motor reklamı için ideal
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Zaten Evınrude MFE reklam filmi bu.
Bayağıda etkili bir reklam filmi yapmışlar,bu motorlar zannedersem askeri personel için üretilmiş,gaz, benzin, uçak yakıtı gibi, değişik yakıtlarla çalışabiliyor ve görüldüğü üzere sudan etkilenmiyor !! Beni etkiledi şahsen,bizler botu karada çeviremezken !! adamlar denizde oyuncak gibi oynuyorlar , Bottan korkanlar mutlaka seyretmeli...!
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben dikkat etmemiştim reklam olduğuna. İyi reklammış gerçekten. Evinrude bildiğim kadarıyla Mariner ile aynı imalat. Bahsttiğiniz özellikleri bilmiyordum. Bottan korkanları çeker mi iter mi, orada bir çekincem var ![]() Selamlarımla...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() envuride çok güzel bir makina ama TÜRKİYE koşullarına uygun bir makina degil..
tamamen elektironik dizayn serfis olanagı yok... parca sorunuyaşandıgı için ülkemizde tercih edilmeyen marka..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() benim 5.20 teknem var botun verdigi güveni alamıyorum bota tamamen hakim olabiliyorsun.. ben botta kendimi daha güvenli hissediyorum
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
bu videoda da görüldüğü üzere, aslında, korkulacak bir şey yok, 160 kğ mı , iki kişi rahatlıkla, denizde çevirebiliyorlar. Yani bakın ,! istenildiğinde neler yapılabiliyor, videoyu ekleme amacımda buna dikkat çekmekti .! Aynen doğrudur, güç ve güven hissi veriyor.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bot a göre motor şeçimi | kral dolmuşcu2 | Tekne Bakımı ve Donanımı | 3 | 08-04-2010 07:35 |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
super star motor | lastmoses | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-09-2008 14:37 |
İŞTE Kuzu İŞTE Akya!!. | Rauf | Deniz Balıkları | 9 | 07-09-2008 15:09 |
İşte Dostluk İşte Paylaşım | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 10-05-2007 09:36 |